top of page

Studio Paper Gift Guide

'Tis the season! Tijd om iedereen die we lief hebben te verwennen met de leukste cadeautjes. Zoek je nog een cadeau voor een papierliefhebber of wil je zelf nog iets op je lijstje zetten? Speciaal voor de decembermaand brengen we een aantal favorieten van dit jaar terug op onze website. Let op, van alle items hebben we een gelimiteerd aantal!

Wildflower Box

De dromerige papierliefhebber, die houdt van schetsen en schilderen: In het schetsboek uit de Wildflower box kan deze persoon helemaal losgaan. Met de vintage wax stempel verstuur je enveloppen met een  prachtige wax zegel.

StudioPaperxSimplyflydesign-4_edited.jpg
StudioPaper-BulletJournal

Sand Box

Helemaal fan van alle tinten terracotta? Haal je hart op met de items uit de Sand Box! Het notitieboek biedt genoeg ruimte voor al je gedachtes en de prints en stickers gebruik je om jouw huis of journal mee op te vrolijken!

Geef 3 of 6 keer een cadeau!

Met een Studio Paper abonnement voor 3 of 6 maanden maak je die papierliefhebber meerdere keren blij! Je betaalt één keer en zit verder nergens aan vast. Kies voor 'huidige maand' en zet in de opmerking de naam van één van de boxen op deze pagina om die alvast onder de boom te kunnen leggen. Of kies voor 'volgende maand' en geef alvast een kaartje met de verrassing erop geschreven. 

Story box

De mysterieuze illustraties uit de Story Box inspireren elke creatieveling: Je blijft ernaar kijken! Daarnaast is het mapje ontzettend handig om allerlei paper goodies in op te bergen. 

Studio_Paper-Verjaardagskaarten.jpg

Birthday Box

Altijd handig: Wat goodies waarmee je andere blij kunt maken, allemaal in teken van verjaardagen! Kaartjes, een kalender, slinger en wishlist. Je vindt het allemaal in deze kleurrijke box!

bottom of page