top of page
Maandelijks-abonnement-Studio-Paper.png

FAQ

Hierbij antwoorden op al je vragen, neem contact met ons op als je iets specifieker wilt weten! 

IMG_2132_edited.jpg
StudioPaper-Abonnement.png
 • Wat zit er in de Studio Paper Box?
  Wat er precies inzit houden we nog even geheim, dat is een verrassing wanneer hij op jouw deurmat valt! Producten die je in onze boxen kan verwachten zijn kaarten, kleine posters, stickers, washi stickers, labels, cadeauverpakkingen, briefpapier, knippapier, boekenleggers, canvas tassen, schriftjes, planners... Eigenlijk alles van papier en soms wat grotere items die aansluiten bij het seizoen! Ook vind je in de box een QR-code waarmee je toegang krijgt tot allerlei online Studio Paper goodies.
 • Wat kan ik precies met jullie producten?
  Al onze producten zijn op drie manieren te gebruiken, zo kan iedereen creatief aan de slag met de Studio Paper Box. Style onze producten in je interieur of moodboard, laat ze shinen in jouw bullet journal, fotoboek of agenda óf deel ze met anderen; stuur een kaartje of verpak een cadeau. Voor voorbeelden en inspiratie van producten uit onze boxen neem je een kijkje op de blogpagina, community pagina en onze socials!
 • Wat is het verschil tussen een losse box en een abonnement?
  Bij Studio Paper voorzien we papierliefhebbers elke maand van on-trend stationery en drukwerk. Als je een abonnement hebt op de Studio Paper Box krijg jij elke maand als allereerst de box op je deurmat! Zo heb jij een exclusieve eerste indruk van de box. Nadat we onze abonnees de box hebben verstuurd is deze ook los te koop op de website. De Studio Paper Box is in verhouding ook nog eens goedkoper wanneer je een abonnement hebt! De box is verder qua inhoud hetzelfde.
 • Wanneer krijg ik mijn eerste box als ik een abonnement bestel?
  Wanneer je voor het einde van de maand bestelt, krijg je de volgende maand jouw eerste box binnen. We verzenden de dozen tussen de 5de en 10de van de nieuwe maand.
 • Wat zijn de verzendkosten?
  Per box zijn de verzendkosten €1,95. De verzendkosten van een abonnement zijn iets hoger dan wanneer je één losse box koopt, we verzenden nu namelijk drie keer een product naar je! We vragen hiervoor in totaal €5,95, wat per box neerkomt op €1,95. Als klein beginnend bedrijf kunnen wij het ons helaas nog niet veroorloven om geen verzendkosten te heffen. We hopen op je begrip!
 • Versturen jullie ook naar Belgie?
  Jazeker! De verzendkosten voor België zijn helaas wel iets hoger dan voor Nederland, namelijk €6,50 per box.
 • Ik ben toch niet helemaal tevreden. Kan ik retourneren?
  Jammer dat de box niet bevalt. Natuurlijk kun je ook retourneren, neem dan even contact op via e-mail naar hello@studio-paper.com
 • Kan ik jullie producten ook in een winkel kopen?
  Dat kan! Op dit moment kun je onze producten vinden bij ons verkooppunt ‘Long Island Living Store’ in Alkmaar. We hopen in de toekomst nog meer verkooppunten te realiseren. Happy shopping!
 • Ik wil graag met Studio Paper samenwerken. Kan dat?
  Leuk dat je aan ons denkt om samen te werken! Wij staan altijd open voor samenwerkingen. Stuur ons vooral een e-mail naar hello@studio-paper.com of DM ons op onze socials!
bottom of page