top of page

Welkom op onze site! Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over de achtergrond van Studio Paper en ons team.

Als studenten aan een mediaopleiding zagen wij onszelf en iedereen om ons heen opgeslokt worden in de online wereld. We zochten naar een manier om hieraan te ontsnappen en weer bewust een moment te creëren voor onszelf en een ander. Dit moment vinden wij elke dag in stationery: Een creatief moment voor jezelf, een kaartje sturen naar een ander en even tijd besteden met elkaar. In 2020 zijn we gestart met Studio Paper, om onszelf en andere papierliefhebbers te voorzien van stationery waar je blij van wordt en deze momenten mee kan vullen. 

 

In onze zoektocht naar en het opzetten van Studio Paper kwamen we zoveel mooie dingen tegen die we met de wereld wilden delen: Het motiveerde ons om van onze producten een podium te maken voor opkomende creatieve makers. We hopen dagelijks mensen te inspireren hun passie te uiten en hun unieke stijl tot leven te laten komen.

Missie

Studio Paper biedt als stationery brand een crossmediaal platform waar papierliefhebbers en creatieve makers elkaar kunnen vinden, inspireren en de liefde voor creativiteit en onze producten kunnen delen.

Visie

Mensen inspireren om bewuste momenten te creëren voor zichzelf, een ander of met elkaar.

Untitled_Artwork 7.png

Roos

Ontwikkelt producten met designers

Beau

Producten ontwerpen & contact leveranciers

Lena

Presentatie producten op website & social media 

StudioPaper-Roos
ROOS

Multifunctionele regeltante Roos houdt van overzicht houden en knopen doorhakken. Ze is verliefd op papier en zoekt dan ook voor elke collectie het juiste papier uit. Als je samen gaat werken met Studio Paper, kom je Roos als eerste tegen. 

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
Schermafbeelding 2020-09-30 om 12.30.03.

Juridisch geneuzel? Geen probleem! Beau deinst niet terug voor een uitdaging en zoekt alles tot op de bodem uit. Daarnaast is deze creatieve duizendpoot verantwoordelijk voor onze video's op TikTok, ontwerpt ze regelmatig een nieuwe kaartenset en zijn haar gifjes voor Studio Paper overal te vinden. 

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
BEAU
Schermafbeelding 2020-09-30 om 12.29.40.
LENA

Onze Creative Director en marketeer Lena is op haar gelukkigst als ze haar camera in haar handen heeft. Geen foto of video komt online zonder de touch van Lena. Daarnaast zorgt ze ervoor dat onze website er altijd tiptop uitziet en onze klanten maandelijks weer creatief inspireert!

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon
salesup-10
StudioPaper-wenskaart-stationery
IMG_8796
StudioPaper-stationery-box.jpg
StudioPaper-40
bottom of page