top of page

5x Bullet journal inspiratie

Een bullet journal bijhouden is een heel creatief proces. Werkelijk alles kan in jouw bullet journal verwerkt worden. Als je net begint vraag je je misschien af wat je allemaal met jouw bujo kan, of als je al langer bezig bent kan je inspiratie soms even op zijn. Hieronder vind je 5x inspiratie om jouw bullet journal te vullen!


1. Een persoonlijke pagina

Het is jouw bullet journal, dus vertel iets over jezelf! Maak een ’10 facts about me’ of een zelfportret. Wat staat er op je bucketlist en wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan? Je hoeft natuurlijk niet alleen maar dingen op te schrijven. Ontwerp een design wat je zou laten tatoeëren of teken de skyline van de stad waar je vandaan komt.


2. Lijstjes

Dit kan van alles zijn! Wat moet je allemaal doen vandaag? Wie zijn er deze maand jarig? Wat ga je deze week allemaal eten of welke toetsen voor school heb je de komende tijd? Ook de feestdagen komen er weer aan. Wat staat er op jouw wishlist? Vul je lijstjes aan met waar jij je mee bezig houdt en laat je creativiteit spreken. Je kunt ze bijvoorbeeld kleur coderen!


3. Vrije tijd

Naast werken of naar school gaan en je bullet journal bijhouden doe je natuurlijk ook dingen in je vrije tijd. Doe hier verslag van! Heb je de afgelopen tijd veel mooie boeken gelezen? Teken een boekenkast en laat zien welke boeken goed waren en welke minder. Als er juist nog veel boeken op je to-read lijstje staan kan dat natuurlijk ook. Hetzelfde geldt voor films en series. Een filmrol staat mooi in jouw bullet journal! Naast films, series en boeken speelt muziek vaak ook een grote rol in de vrije tijd. Welke liedjes staan er op dit moment in jouw playlist? Super leuk om over een tijdje weer terug te lezen!


4. Moodtracker

Waar wordt je blij van en waar niet? Hou een moodtracker bij in je bujo! Dit kan in de vorm van een soort dagboek, maar kan ook met kleuren. Groen staat voor happy, blauw voor verdrietig en rood voor boos. Geef er je eigen creatieve draai aan!


5. Quotes

Quotes, wie houdt er niet van? Een quote op z’n tijd kan helpen om je weer even een boost te geven, je vrolijk laten voelen of juist troosten. Kies een paar mooie quotes uit en ga aan de slag met handlettering. Wijdt een hele pagina aan een mooi opgemaakte quote of laat steeds kleine quotes terugkomen in je pagina’s.

Psst… Wist je dat je met de producten van Studio Paper heel mooi jouw bullet journal kan vullen? Met een abonnement op de Studio Paper box ontvang jij elke maand een box vól papergoodies om creatief mee te zijn! Bekijk het in de shop.

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page