Wat zat er in de Studio Paper proefbox?

De tijd vliegt voorbij, het is alweer december! Dat betekent dat iedereen zijn Cozy Box, ofwel de proefbox van Studio Paper, binnen heeft. Nu het december is gaat het échte werk beginnen. Vanaf deze maand zal Studio Paper elke maand een box vól papergoodies uitbrengen. Maar voordat je een abonnement neemt op de leukste en creatiefste box van Nederland, vraag je je misschien af: wat zat er eigenlijk in die proefbox?


- Ansichtkaarten (4 stuks)

Ansichtkaarten zitten standaard in de box van Studio Paper. Vooral nu in de coronacrisis waarin we elkaar niet (veel) mogen zien is een kaartje sturen een leuk en persoonlijk alternatief. De ansichtkaarten zijn zo gemaakt en ontworpen dat je ze niet alleen kan gebruiken om te versturen, maar ze ook mooi te stylen zijn in een lijstje in je interieur.

Veel van onze creatieve volgers hebben laten zien dat ze ook perfect te gebruiken zijn in je bullet journal! Voor meer inspiratie en voorbeelden check je even de community pagina of onze socials.


- Poster

De poster uit de proefbox is tot in de kleinste details ontworpen door onze designer Beau. Ze heeft ervoor gezorgd dat de kleuren goed passen bij de maand november. Niet genoeg ruimte op een ansichtkaart voor al je verhalen? De achterkant van de poster is ook te gebruiken als kaart!


- Stickervel

In het stickervel komen alle kleuren en patronen uit de hele box bij elkaar in tientallen stickers! De stickers zitten op een vel waarvan jij ze zelf kunt uitknippen hoe jij dat graag wilt.

We hebben gezorgd voor lijnen in de achterkant zodat de stickers makkelijker loskomen van het vel. In de volgende boxen zal dit anders zijn. Vanaf de december box zullen er ronde, uitgeknipte stickers in de doos zitten.


- Boekenlegger

Een boekenlegger voor alle booklovers onder ons! De boekenlegger is van relatief dik papier gemaakt, waardoor hij stevig aanvoelt. We hebben gekozen voor twee verschillende designs. Je kunt dus zelf bepalen welke kant je gebruikt. Geen fan van lezen? De designs van de boekenleggers zijn zó leuk dat ze ook super staan in je bujo! Knip en plak hoe je zelf wil! :)


- Washi stickers

Iedereen kent de bekende washi tapes. Maar ken je ook washi stickers? In de proefbox hadden we als klein extraatje wat washi stickers toegevoegd. Plak ze in je bullet journal, agenda of fotoboek. De schattige ontwerpjes passen overal leuk bij!


- Mondkapje

Niet van papier, maar zeker niet minder leuk: een Studio Paper mondkapje! Nu het dragen van een mondkapje verplicht is kun je niet meer zonder. En wat is er nu leuker dan een mondkapje met fantastische opdruk? In tijden van corona kan iedereen wel een mondkapje gebruiken.


- Flyer

Onze slogan is ‘Style, Shine, Share’. Dit betekent dat je al onze producten kunt stylen in je huis, laten shinen in je bujo of kunt sharen met mensen om je heen. Op de flyer staat uitgelegd hoe dit werkt. Handig!


- Tissue papier

Al onze producten zijn leuk verpakt in tissue papier in de doos. Veel van onze creatieve volgers hebben al laten zien dat je werkelijk alles kunt gebruiken uit de Studio Paper Box! Zelfs het tissue papier laat je bullet journal helemaal shinen.

Wij zorgen ervoor dat onze

producten elke maand verpakt zitten in het allerleukste papier!169 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven