Wat zit er in de Forest Box?Happy valentine! ♥️

De box van januari draaide volledig om het maken van een frisse start, deze maand staat de box in het teken van de liefde! Verwen jezelf of een ander met deze box vol geluk, ontworpen door Mirthe. Deze box zit vol inspiratie en wil jij door je brievenbus krijgen! :)

Mirthe is met haar 17 jaar de jongste designer voor Studio Paper tot nu toe en is ontzettend creatief en ondernemend. Bij Mirthe kan je naast leuke ansichtkaartjes ook terecht voor prachtige illustraties op aanvraag. Wil je meer zien van Mirthe? Neem een kijkje op haar Instagram.


Washi tape

We vallen meteen met de deur in huis: In deze box zitten voor het eerst washi tapes. Perfect om je planner, notitieboek of cadeautjes mee te versieren. Wij zijn helemaal gek op de designs en ontzettend trots dat het eindelijk is gelukt om dit gave item in de box te krijgen.


Ansichtkaarten

Wij zijn helemaal gek op de kaarten uit de Forest Box. De box staat helemaal in het teken van de liefde! Iedere kaart heeft zijn eigen illustratie. De kaarten zijn dubbel en zoals altijd gedrukt op gerecycled papier. Omdat de kaarten dubbel zijn zitten er ook enveloppen bij. Naar wie stuur jij deze maand een kaartje?


Kleurplaat

Om echt dat momentje voor jezelf te creëren zit er dit keer een kleurplaat in de Forest Box. Al een aantal jaar zijn de kleurboeken voor vol