top of page

Wat zit er in de Forest Box?Happy valentine! ♥️

De box van januari draaide volledig om het maken van een frisse start, deze maand staat de box in het teken van de liefde! Verwen jezelf of een ander met deze box vol geluk, ontworpen door Mirthe. Deze box zit vol inspiratie en wil jij door je brievenbus krijgen! :)

Mirthe is met haar 17 jaar de jongste designer voor Studio Paper tot nu toe en is ontzettend creatief en ondernemend. Bij Mirthe kan je naast leuke ansichtkaartjes ook terecht voor prachtige illustraties op aanvraag. Wil je meer zien van Mirthe? Neem een kijkje op haar Instagram.


Washi tape

We vallen meteen met de deur in huis: In deze box zitten voor het eerst washi tapes. Perfect om je planner, notitieboek of cadeautjes mee te versieren. Wij zijn helemaal gek op de designs en ontzettend trots dat het eindelijk is gelukt om dit gave item in de box te krijgen.


Ansichtkaarten

Wij zijn helemaal gek op de kaarten uit de Forest Box. De box staat helemaal in het teken van de liefde! Iedere kaart heeft zijn eigen illustratie. De kaarten zijn dubbel en zoals altijd gedrukt op gerecycled papier. Omdat de kaarten dubbel zijn zitten er ook enveloppen bij. Naar wie stuur jij deze maand een kaartje?


Kleurplaat

Om echt dat momentje voor jezelf te creëren zit er dit keer een kleurplaat in de Forest Box. Al een aantal jaar zijn de kleurboeken voor volwassenen een grote hit! Vroeger kon je urenlang geconcentreerd aan een tekening werken, dit was dan ook altijd ontzettend leuk en zorgde voor ontspanning. De tijd leek wel stil te staan, we gingen helemaal op in onze eigen creativiteit. Tegenwoordig hebben we niet zoveel tijd meer creatief aan de slag te gaan. We zouden daar juist tijd voor vrij moeten maken. Even de gedachten op nul zetten en heerlijk te ontspannen. De prachtige kleurplaat zorgt ervoor dat je een creatief momentje voor jezelf creëert.


Notitieboek

Niet alleen de buitenkant van dit schetsboek is prachtig, ook de binnenkant heeft Mirthe voorzien van een print. Mirthe houdt zelf enorm van schetsen en van dit soort boekjes heeft ze er al veel gevuld. In deze collectie moest dus natuurlijk een boekje zitten. Het stevige gerecyclede papier is geschikt voor waterverven, tekenen en brushpennen.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @mirthe_illustration

Benieuwd naar het gezicht achter de Forest Box? Neem snel een kijkje op onze creative minds pagina of de Instagram van Mirthe!


Op zoek naar een creatief en uniek cadeau? Bij het geven van het Studio Paper abonnement ontvang je elke maand een cadeautje door je brievenbus!
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page