top of page

Gastblog: Junk journal? Junk journal!

Niks tegen bullet journals, ik heb echte pareltjes voorbij zien komen maar laten we eerlijk zijn, het is een hoop werk. Heb je nou altijd al je creativiteit los willen laten op een journal, maar is de structuur van een bullet journal net even too much voor je? Junk journal!


Junk journal is voor iedereen die gek is op het bullet journal concept, maar creativiteit liever een (nog) vrijere loop laat. Een junk journal hoef je niet bij te houden of te organiseren, je kunt eraan werken wanneer jou dat uitkomt. Zie het meer als een soort creatief dagboek! Je kunt hier alles in plakken, tekenen, schilderen, stempelen enz. Wat jij leuk vindt en wanneer jij het leuk vindt! Zo verzamelen mensen er aandenken van mooie reizen, foto's, tekeningen, bonnetjes, visitekaartjes, tickets van festivals of andere gedenkwaardige gebeurtenissen, alles mag! Juist omdat in een junk journal alles kan en niks moet, ontstaan hier hele interessante en artistieke pagina's!

Je kunt natuurlijk een notitieboekje en papier hiervoor kopen maar voor de echte enthousiastelingen, je kunt jouw junk journal ook zelf maken. Originaliteit en milieuvriendelijkheid in éen. Gebruik bijvoorbeeld een oude landkaart, een boek dat je niet meer leest of trek de oud papier bak leeg en maak jouw junk journal van kranten en tijdschriften! Uiteraard is er in de boxen van Studio Paper ook genoeg materiaal te vinden voor jouw journal.


Zoals Thomas Edison ooit zei, “To invent, you need a good imagination and a pile of junk”.

Ik heb al een aantal junk journals voorbij zien komen en ben onwijs benieuwd hoe jullie de Studio Paper stationery in jullie journals gebruiken! Laat het zien op de community pagina of tag Studio Paper op Instagram @studiopaper_com


Sharon

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page