Gastblog: Wat zit er in de Hay Box?

Back to the roots!


We hebben het er al vaker over gehad, de boxen van Studio Paper zijn iedere maand uniek, elke box is speciaal voor of door Studio Paper ontworpen en omvat elke maand een ander thema of stijl. Deze maand is geen uitzondering en de Hay Box is echt heel anders dan wat wij tot nu toe gezien hebben van Studio Paper!

Het eerste wat natuurlijk opvalt is de zwart/wit stijl. Heel stijlvol en modern, maar ook speels door de mooie ontwerpen. Mijn favoriet is de tulpjes! Deze zijn afgebeeld op de cadeaulabels maar ook op één van de kaarten. De zwart/wit stijl geeft een prachtig contrast waardoor de ideeën van Studio Paper goed tot recht komen. Ook leuk, de kaarten zijn vierkant! Ik hou altijd wel van net even anders en het vierkante model past erg goed bij de ontwerpen van deze maand.


En kan je ooit genoeg planners hebben? Ik in ieder geval niet. Dit productiviteits blok is een super aanvulling op je agenda of de Studio Paper planner uit de Happy New Box. Een agenda of een enkele planner kan wat onoverzichtelijk worden als je graag meerdere dingen wilt bij houden. Zo heb je verjaardagen, werkgerelateerde taken, dagelijkse klusjes, vrijetijds afspraken, sporten en ga zo maar door. Voor mij werkt het ideaal om een extra planner erbij te hebben die ruimte geeft om bijvoorbeeld ook wat meer dagelijkse klusjes en activiteiten bij te houden! Geeft weer lekker wat ruimte in je hoofd en motiveert misschien ook wel om dingen op te pakken? Gelukkig is de box ook weer aangevuld met washi stickers. In dezelfde stijl, dus ideaal voor de finishing touches in je journal, agenda of de planner.

Ook heel fijn, Studio Paper denkt na over hun producten. Zo zitten er deze maand hele leuke cadeaulabels in de box. Ik vind het dan superfijn dat er ook touw en schattige kleine clipjes bij zitten zodat je deze labels ook direct kunt gebruiken als je wil. Geen gedoe! Ik vind het een groot pluspunt dat er over zulke dingen nagedacht wordt.


En over handig gesproken, ik weet niet hoe dat bij jullie gaat maar zelf kan ik sowieso nooit genoeg mondkapjes hebben. Het is natuurlijk een beetje wennen en ik ben meer dan eens op bestemming aangekomen om weer te mogen omkeren voor een mondkapje. Het kan nooit meer misgaan als al mijn jassen en tassen gewoon voorzien zijn van mondkapje en Studio Paper helpt me goed o