top of page

Gastblog: Wat zit er in de Story Box?

Nieuwe maand, nieuwe box! En wat voor een box, voor het eerst een volledige samenwerking met een designer buiten het Studio Paper team! Heb je de box al in huis of misschien voorbij zien komen op social media? Studio Paper x Line Stories is een supermooie en interessante box geworden, Anna Tien werkt met pen en papier en de details in haar ontwerpen zijn uniek. Deze mysterieuze, one-of-a-kind paper goodies vind je nergens anders!

Deze maand bevat de box weer superleuke stationery en is er ook veel aandacht besteed aan papierkeuze. Zo heeft het schrift (behalve een geweldige uitstraling) een kaft gemaakt van 300 g/m2 Conqueror vergé naturel papier. Van wat!? Ja best wel een mond vol, komt erop neer dat je een schriftje hebt van geweldige kwaliteit en een mooie, stevige structuur die ook nog eens duurzaam is. Het binnenwerk is zelfs gemaakt van 100% gerecycled materiaal! Met alles wat we tegenwoordig weten, vind ik het zelf altijd een fijn idee dat bedrijven nadenken over het milieu.


Ook is er deze keer weer een poster te vinden in de box. De vrije plekjes op mijn muur beginnen een beetje op te raken dus uiteindelijk zal ik wat keuzes moeten maken maar voor nu gaat ook deze poster zeker weer aan de muur! De poster sluit aan bij de stijl van de rest van de box, fijne kleuren en het heeft iets mysterieus. Een mooi en origineel item om je kamer een unieke touch te geven!

Deze maand zitten er ook weer stickers in de Studio Paper box, het enige nadeel wat ik daarbij ondervonden heb is dat je ze maar één keer kunt opplakken want ik wil deze stickers overal tegenkomen. Uniek en gedetailleerd ontwerp met prachtige kleuren, deze stickers sluiten helemaal aan bij de huidige trends en zijn ideaal voor in fotoboeken, agenda's of journals. Ook kun je de stickers gebruiken om een envelop dicht te plakken, ziet er superleuk uit en maakt je post net even specialer! In de box kun je deze maand ook weer ansichtkaarten en enveloppen vinden dus je bent helemaal voorzien en klaar om je vrienden en familie een leuke opvrolijker door de brievenbus te brengen!

Even geen tijd voor zulke dingen? In de box vind je ook een stijlvol mapje om al je Studio Paper stationery netjes in te bewaren, en ja, het schriftje past er ook in hoor! Je kunt er natuurlijk ook heel wat anders in doen, misschien gewoon handig in je tas voor als je documenten of andere dingen wilt meenemen die niet mogen kreukelen? Bedenk het maar, één mapje, eindeloze toepassingen ;)


Al met al kan ik wel zeggen dat dit een erg geslaagde samenwerking is, ik word er blij van! Als je net als ik weg bent van de stijl van deze box, kijk dan ook op linestories.com. Daar vind je meer ontwerpen van Anna. Zeker een aanrader, en verder? Weer uitkijken naar de volgende box! Studio Paper verrast elke maand weer met een verfrissende en unieke, nieuwe box, dus ik ben benieuwd!

Sharon108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page