top of page

Gastblog: Voordelen van een abonnement

Netflix, Spotify, Kobo, Disney+, om er maar een paar te noemen? En dan hebben we het nog niet eens over het OV, de sportschool, je telefoon en misschien wel een tijdschrift of een krant? Ik heb het natuurlijk over abonnementen! Je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan, en misschien is dat ook helemaal niet zo erg. Studio Paper is misschien niet het eerste waar je aan denkt in dit rijtje maar ook bij Studio Paper is de mogelijkheid er om een abonnement te nemen en te genieten van de daar bijkomende voordelen!


Het Studio Paper abonnement heeft namelijk vele voordelen. Ten eerste, altijd leuk, je bespaart geld. Een abonnement is namelijk voordeliger dan losse boxen kopen. Dus voor alle mensen die elke maand graag de box hebben, doe jezelf en je portemonnee een plezier en maak er een abonnementje van! Daarnaast is het natuurlijk superfijn dat je niks misloopt. De exclusieve boxen gaan vaak heel snel en op is helaas echt op, de Love Box van februari was zelfs al in drie kwartier uitverkocht! Met een abonnement kan je dus nooit meer misgrijpen :)


Als laatste en natuurlijk ook niet onbelangrijk, het is lekker makkelijk! Je regelt het éen keer en daarna hoef je niks meer te doen en valt de nieuwe box met paper goodies iedere maand bij jou op de mat. Ideaal toch? Studio Paper heeft een drie maanden abonnement voor 47,85 euro, en een zes maanden abonnement voor 89,95 euro.


“Maar ik heb al zoveel abonnementen!” En waarschijnlijk met goede reden! Het is goedkoper, makkelijker en je mist nooit wat. Sluit helemaal aan bij wat wij tegenwoordig graag willen als je het mij vraagt. Persoonlijk vind ik het ook fijn dat je er niet meteen een jaar aan vast zit, probeer het een keer uit met het drie maanden abonnement of ga voor de zes maanden als je al overtuigd bent van de Studio Paper stationery! Daarna kun je gewoon weer kijken hoe het ervoor staat met je stationery voorraad en je lopende rekening.


Alles bij elkaar dus een super handige en voordelige optie om iedere maand de leuke en unieke boxen van Studio Paper te ontvangen, een echte aanrader!


Sharon49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page