Ontmoet de designer: Marlies van Zoomeren

We zijn trots op alle creatievelingen waar we mee samenwerken! In de Designer-list stellen we elke maand de designer van de box aan je voor. Ontmoet Marlies, de designer van de Eropuit Box. Wil je meer zien van Marlies? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram pagina!


Ontmoet Marlies!

Ik ben Marlies van Zoomeren, moeder van 3 mooie meiden, met een superman Rudy en een enorm creatief hoofd. Met mijn gezin woon ik op een prachtig vrij plekje in de Achterhoek. We zijn met een grote verbouwing bezig, om onze droomplek midden in de natuur aan de rand van het dorp Steenderen te realiseren.


Hoe ben je begonnen?

Na ruim 16 creatieve werkervaringsjaren (interieurontwerp en styling) wilde ik meer tijd om mijn eigen ideëen uit te werken en mijn eigen tijd bepalen. Ik zag allerlei mogelijkheden en besloot de stap te nemen om volledig zelfstandig te gaan werken. Op dit moment werk ik voor verschillende bedrijven in de interieurstyling, werk ik aan portretillustraties, mijn eigen kaartencollectie, dessins, en creatieve illustraties op aanvraag.


De vrijheid van het ondernemerschap geeft heel veel mogelijkheden, vooral voor een creatief hoofd. Je eigen werkweek bepalen, eigen keuzes maken in het ontwerpproces en jezelf laten inspireren door wat jij nodig hebt op dat moment. Dat werkt voor mij het allerbeste.Op welk moment deed jij als illustrator de grootste happy dance ever?

De grootste happy dance ever ?!?! Mogen het meerdere happy dances zijn? :)


  • Toen ik de Studio Paper box zag van de maand juli!

  • Als ik een familieportret getekend heb, en de desbetreffende familie een traantje wegpinkt bij het eindresultaat.