Ontmoet de designer: Nicky Groenewegen


We zijn trots op alle creatievelingen waar we mee samenwerken! In de Designer-list stellen we elke maand de designer van de box aan je voor. Ontmoet Nicky, de designer van de Moon Box. Wil je meer zien van Nicky? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram pagina!


Ontmoet Nicky

Mijn naam is Nicky Groenewegen, een 23 jarige allround creatieveling geboren en getogen in Aalsmeer! Nu al een tijdje bezig met mijn eigen

grafische onderneming & daarnaast ook al meer dan een jaar werkzaam als Interieur Architect.


Hoe ben je begonnen?

Laten we zeggen: een uit de hand gelopen hobby haha! Tijdens mijn studie ben ik begonnen met het maken van een illustratie van mijzelf in Illustrator. Hier kreeg ik zoveel positieve reacties op dat ik langszaam opdrachten voor vrienden en bekenden ben gaan aannemen. Op instagram ben ik toen een pagina gestart en zo is het balletje gaan rollen. Na een tijdje heb ik mijn eerste iPad aangeschaft en sindsdien kan ik niet meer zonder en zit ik niet meer stil.


Waarom heb je gekozen voor het ondernemerschap?

Ik heb nooit bewust gekozen om een eigen ondernemer te worden, maar ben er echt ingerold door te doen wat ik leuk vind. Dat maakt het natuurlijk extra bijzonder, omdat ik met mijn hobby mensen blij maak & zo een leuk extra’tje verdien. Ik geloof altijd heel erg dat het leven loopt zoals het moet lopen, zo ook in dit geval!


Op welk moment deed jij als illustrator de grootste happy dance ever?

Als ik moet kiezen is da