Ontmoet de designer: Paintwoodz

We zijn trots op alle creatievelingen waar we mee samenwerken! In de Designer-list stellen we elke maand de designer van de box aan je voor. Ontmoet Stephanie, het gezicht achter Paintwoodz en de designer van de Care Box. Wil je meer zien van Stephanie? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram pagina!


Ontmoet Stephanie!

'Hi! Ik ben Stephanie van Paintwoodz. Ik ben momenteel 20 jaar en studeer Mediavormgeving aan het Deltion College. Als je mij kent, dan weet je dat ik altijd mega enthousiast en gedreven ben. En natuurlijk heel creatief! Ik zit al in mijn laatste jaar en ga hierna nog verder studeren aan de kunstacedemie in Zwolle voor de opleiding Docent beeldende kunst. Ik heb altijd al een passie gehad voor kunst en sinds ik klein was teken ik al. Ik vind kunst een manier om jezelf te uiten op diverse manieren. Kunst maken is een plek voor mij om helemaal zen en gelukkig te worden! Ik heb veel interesse in de oude kunst zoals in de 17e eeuw. Geef mij een boek en een kopje thee, dan ben ik helemaal happy :)

Daarnaast werk ik met heel veel plezier al twee jaar bij Brothersjeans, een kledingwinkel, waar ik mijn passie voor fashion goed kan combineren .'Hoe ben je begonnen?

'Ik begon Paintwoodz omdat ik een keer als opdracht van mijn zus een persoonlijke illustratie heb gemaakt. Uiteindelijk werd deze illustratie gedeeld op Instagram en ontstonden veel vragen wie de illustrator was en waar zo'n print besteld kon worden. Uiteindelijk kwamen mensen erachter dat ik de illustratie gemaakt had en kreeg ik een aantal opdrachten binnen. Toen besloot ik om het officieel te gaan doen en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.'


Waarom heb je gekozen voor het ondernemerschap?

'Omdat ik een heel gedreven persoon ben met veel ambitie. Ik wilde altijd al wel wat doen voor mezelf en toen ik ineens zoveel aanvragen kreeg, dacht ik, why not!'