Ontmoet de designer: Pieckfijn Design

We zijn trots op alle creatievelingen waar we mee samenwerken! In de Designer-list stellen we elke maand de designer van de box aan je voor. Ontmoet Dagmar, het gezicht achter Pieckfijn Design en de designer van de Merry Box. Wil je meer zien van Dagmar? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram pagina!


Ontmoet dagmar!

'Ik ben Dagmar, 24 jaar, grafisch vormgever en illustrator.'Hoe ben je begonnen?

'Als kind was ik eigenlijk altijd al aan het tekenen. Toen ik een studie moest kiezen, wilde ik heel graag iets creatiefs doen maar ook nieuwe dingen leren. Zo ben ik uiteindelijk een grafische studie gaan volgen. Na die studie bleef het illustreren mij roepen en heb ik ervoor gekozen om ook een opleiding te volgen aan de kunstacademie in de richting van illustratie. Door mijn gehele schoolperiode ben ik bezig geweest met opdrachten maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vorig jaar mijn eigen bedrijf ben begonnen; om dit op een serieuzere manier uit te kunnen breiden.'

Waarom heb je gekozen voor het ondernemerschap?

'Ik vind het super leuk om zo veel mogelijk verschillende dingen te kunnen doen en maken. Met mijn eigen bedrijf behoud ik de vrijheid om te kiezen wat ik doe en hoe ik dat doe.'


Op welk moment deed jij als ondernemer de grootste happy dance ever?

'Binnenkort ga ik mijn eerste muurschildering maken; iets wat ik stiekem al heel lang wilde doen. Ik ben heel benieuwd hoe mijn manier van illustreren zich vertaalt naar dit medium. Ik heb veel vrijheid gekregen voor eigen ideeën binnen deze opdracht, dus ik ben echt excited voor het eindresultaat.'