Ontmoet de designer: Simply Fly Design

We zijn trots en enthousiast om onze designers aan jullie voor te stellen, vandaar de Designer-list: Een regelmatig inkijkje achter de ontwerper van de maand. Ontmoet Kristel, het gezicht achter Simply Fly Design. Wil je meer zien van Kristel? Bekijk dan de Behind the Designs video of bekijk haar Instagram!


Ontmoet Kristel!

'Mijn naam is Kristel, 24 jaar en freelance fotograaf, designer & illustrator.'Hoe ben je begonnen?

'Ik heb de opleiding Multimedia design gedaan aan het Cibap in Zwolle. Mijn passie voor design en illustratie begon al ver voor die tijd, maar op het Cibap is wel het idee ontstaan om voor mijzelf te beginnen. Dit ben ik in 2017 gestart, toen ik daar nog studeerde. Sindsdien ben ik alweer enorm gegroeid in stijl en heb ik nieuwe plannen en ideeën om mijn bedrijf nog meer te laten groeien.'


Waarom heb je gekozen voor het ondernemerschap?

'Tijdens de stages van mijn opleiding merkte ik dat ik het ontwerpen en creatief bezig zijn erg leuk vond, maar dat het echt niet mijn ding was om van 9-5 voor een baas te werken en op een bureaustoel achter mijn laptop te zitten werken. Langer dan een uur achter elkaar stilzitten is al een uitdaging! Ik heb vrijheid nodig en ruimte om mijn tijd zelf in te delen, dat kan nu grotendeels.'