Ontmoet onze vaste designer: Beau van den Bergh

We zijn trots op alle creatievelingen waar we mee samenwerken! In de Designer-list stellen we elke maand de designer van de box aan je voor. Ontmoet Beau, de designer van de Together Box. Wil je meer zien van Beau? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagram pagina!


Ontmoet Beau!

Mijn naam is Beau van den Bergh, en ik ben de designer bij Studio Paper. Ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend Tom in het pittoreske Monnickendam. Afgelopen juli ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sinds augustus werk ik fulltime als junior graphic designer bij DISXT.


Hoe ben je begonnen?

Zo’n vijf jaar geleden ben ik mij gaan verdiepen in de Adobe programma’s, elke avond was ik tot in de late avonduurtjes bezig met YouTube tutorials, kijkende hoe de programma’s precies werken. Vandaag de dag kan ik met een gerust hart zeggen dat ik een aantal daarvan goed onder de knie heb. Drie jaar geleden heb ik mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zzp’er. Veel mensen kregen via via te horen van mijn werkzaamheden en wilden hier maar al te graag gebruik van maken. Zo is het balletje gaan rollen. Ik richt mij als zzp’er vooral op het creëren van branding, maar ik heb in het verleden ook wel een wielren-outfitje (of 100) ontworpen.


Waarom heb je gekozen voor het ondernemerschap?

Eigenlijk wist ik al vanaf kleins af aan dat ik ondernemer wilde worden, toen wist ik alleen nog niet wat ik wilde gaan doen. Mijn eerste ’onderneming’, als ik het zo mag noemen, was mijn eieren business. Ik was net 15 en werkte bij de Hema, en besloot verse eieren te gaan verkopen in de buurt. Samen met mijn vader maakte ik een kast in de voortuin, waar mensen die voorbij liepen geld in konden gooien en zo hun doosje eieren mee naar huis konden nemen!

Daarnaast heb ik gekozen voor het ondernemerschap omdat het in zekere zinnen veel vrijheid geeft. Toen ik als zzp’er aan de slag ging, kon ik zelf bepalen wat ik deed en wanneer ik het deed. Natuurlijk komt er ook veel bij kijken en moet je soms ook dingen laten. Maar zo heeft ieder voordeel ook weer zijn nadeel. Daarnaast vind ik het ook super tof om aan iets te werken wat helemaal van jou is. Zo noem ik Studio Paper ook wel eens mijn eerste kindje, waarschijnlijk zien Lena, Roos en Adriana dat ook wel zo. :)