top of page

Nieuw jaar, nieuw Studio Paper!

Al twee jaar werken wij onwijs hard en met heel veel liefde aan Studio Paper. We vinden het belangrijk om kritisch en relevant te blijven en hebben daarom de tijd genomen om na te denken over hoe we de toekomst van ons bedrijf zien. Welke plannen we hebben gemaakt en waarom we deze keuzes hebben gemaakt leggen we uit in deze blog. Mocht je hier vragen over hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!


Maandelijks —> Elke twee maanden

Ons abonnement zal in 2023 een nieuwe vorm aannemen. We gaan van maandelijks een nieuwe collectie lanceren, naar elke twee maanden een nieuwe collectie online. Er zijn een aantal redenen waarom we deze keuze hebben gemaakt, maar de allerbelangrijkste is dat we simpelweg meer tijd en aandacht willen besteden aan elke collectie die we uitbrengen. Elke collectie is voor ons een feestje en we willen meer de tijd nemen om dat goed neer te zetten!


Elke maand een collectie uitbrengen is een onwijs leuke, maar ook intensieve uitdaging. De honderden ideeën in ons hoofd en ons onwijze enthousiasme gaan niet altijd samen met de tijd die we hebben naast ons andere werk en privéleven en de uitdagingen waar we nu tegenover staan op economisch en logistiek gebied. Hierin moeten we bepaalde keuzes maken. We willen graag de kwaliteit van de collecties en de content daar omheen verhogen, zodat we nóg beter de verhalen van de creatievelingen waarmee we werken kunnen vertellen. Dit maakt dat we hebben gekozen voor 6 collecties per jaar in plaats van 12.Nieuwe samenstelling team

In 2023 wordt ons team een stukje kleiner, we gaan van vier naar drie teamleden. Adriana heeft een onwijs leuke nieuwe baan waar ze enorm op haar plek is. De combinatie hiervan met alle andere dingen die Adriana doet in haar dagelijks leven, maakte dat ze een keuze moest gaan maken. Met pijn in haar hart heeft ze besloten team Studio Paper te verlaten. We gaan haar enorm missen maar wensen haar het allerbeste!


Het blijft bijzonder hoe we twee jaar geleden samen Studio Paper begonnen zijn en zullen deze tijd samen niet snel vergeten. Beau, Lena en Roos zullen met zijn drieën verder werken aan Studio Paper, het zal eventjes duren voordat we onze nieuwe werkwijze gevonden hebben, maar we zijn ervan overtuigd dat het goed komt!


Klaar met uitwerken van alle precieze plannen voor 2023 zijn we nog niet, we hebben nog onwijs veel leuke ideeën die we de aankomende weken gaan uitwerken en uittesten. Er zijn dus zeker nog flink wat ontwikkelingen die je van ons kunt verwachten. Kom maar op met het nieuwe jaar!


Heel veel liefs van Beau, Lena en Roos

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page