top of page

Samenwerking ScheurDeur

Bij Studio Paper werken we graag samen. Met elkaar, maar ook met getalenteerde designers of met andere bedrijven. Sinds vorige week hebben wij er een enorm leuke samenwerking bij, namelijk met ScheurDeur. Worden we blij van!


Wat is een Scheurdeur?

“Een ScheurDeur is een bedrukt vel papier dat strak gespannen in een deuropening hangt. Speciaal voor die ene bofkont om lekker doorheen te knallen!” Klinkt tof toch? Voor alle feestelijke gelegenheden is een ScheurDeur een originele binnenkomer. Vanaf nu zullen een aantal designs van Studio Paper te koop zijn op ScheurDeuren. Maak je entree onvergetelijk en knal door één van onze ontwerpen heen!


Tell me more

Of je nu een verjaardag, jubileum of bruiloft hebt, er is een ScheurDeur voor elke feestelijke gelegenheid. Regelmatig zullen er nieuwe designs uit onze collecties en ontwerpen beschikbaar zijn op de website van ScheurDeur om te bestellen. Onder andere de volgende designs zijn nu al verkrijgbaar!Helemaal enthousiast geworden en zin om lekker door een deur heen te knallen? Een ScheurDeur bestel je hier.

85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page