top of page

Gastblog: Schrijven zegt echt meer! <3

”Hier stond er toch echt één of ben ik gek?!” Komt dit je bekend voor? Goed nieuws, waarschijnlijk stond er inderdaad een brievenbus en nu niet meer.


Als je nooit naar de brievenbus gaat heb je het misschien op het nieuws ook weleens voorbij zien komen, brievenbussen worden massaal weggehaald. In de laatste paar jaar is het aantal brievenbussen in Nederland zelfs gehalveerd en niet zonder reden. Het aantal brieven en kaarten die verstuurd werden in de afgelopen 10 jaar is zelfs met meer dan de helft gedaald! Waarom?


Er zijn weinig mensen die nog schrijven en kaarten versturen, een appje is natuurlijk veel makkelijker verstuurd. Zeker met de komst van social media is het sturen van kaarten en brieven grotendeels overbodig geworden, al je berichten zijn binnen no-time online naar iedereen verstuurd. Maar is het even leuk? Met een unieke en persoonlijke kaart kun je die vriendin op haar verjaardag, jouw oma waar je al maanden niet bij op bezoek mag of een vriend die er altijd voor je is, op een leuke en persoonlijke manier verrassen! Zeker in de huidige tijd waarin we helaas allemaal onze persoonlijke contacten hebben moeten beperken, is dit een onwijs toffe manier om een liefdevol statement te maken. Want zeg nou eerlijk, appjes krijg je elke dag genoeg, maar een handgeschreven kaart? Veel leuker!


Jullie hebben de Studio Paper wenskaarten vast al voorbij zien komen, op social media of natuurlijk in jouw eigen Studio Paper box. Het is belangrijk om het versturen van kaarten weer onder de aandacht te brengen, want wat is er nou leuker dan een originele, handgeschreven kaart bij de post te vinden? Niks tegen het internet en al de geweldige mogelijkheden en gemakken die daarbij komen kijken uiteraard. Maar het zou het niet zonde zijn als we hierdoor geen brieven en kaarten meer sturen en deze mogelijkheid om iemand persoonlijk te verrassen kwijtraken? Ik vind van wel!

Sharon


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page