top of page

Waarom een momentje voor jezelf nemen zo belangrijk is

Een momentje voor jezelf nemen is belangrijk, dat weten we allemaal. Wat we ook weten is dat het ontzettend lastig is om het te plannen. Ons werk, gezin en sociale leven vergen veel energie. Daarnaast besteden we steeds meer tijd op het web, vaak ook zonder dat we het in de gaten hebben. Als studenten aan een mediaopleiding zagen wij onszelf en iedereen om ons heen opgeslokt worden in de online wereld. We zochten naar een manier om hieraan te ontsnappen en weer bewust een moment te creëren voor onszelf en een ander. Zo is Studio Paper ontstaan.


Met het Studio Paper Abonnement hopen wij onze abonnees te inspireren om echt dat momentje voor zichzelf te nemen. Laat je telefoon links liggen en laat de mensen om je heen weten dat je even niet bereikbaar bent, zo creëer je voor jezelf meer rust. Neem even dat uurtje de tijd om aan tafel te gaan zitten en creatief aan de slag te gaan.


Hoe kun je nou creatief aan de slag gaan met de Studio Paper boxen? We zullen een aantal boxen die we hebben uitgebracht uitlichten.

Dennenboom Box ontworpen door Ellen van Door.Ellen Deze kleurrijke box staat helemaal in het teken van.. je kan het wellicht al raden: KERST! Wij zijn gek op kerst, het versturen van kerstkaarten en het inpakken en versieren van cadeautjes. Daar is de Dennenboom Box perfect voor. Viersier je cadeautjes niet alleen met het mooie cadeaupapier maar ook met de leuke stickers.


Eropuit Box ontworpen door Marlies van Illustreken

De gehele collectie is gericht om creatief aan de slag te gaan. De hele collectie schilderde ze met de hand met aquarel. Daarom zit er ook een prachtig schrift in de box waar je in kunt schilderen. De bladzijden zijn dik genoeg en zullen ook niet door drukken. Het schrift is perfect om mee te nemen als je eropuit gaat!


Birthday Box ontworpen door het team van Studio Paper

De Birthday Box is speciaal ontworpen voor de eerste verjaardag van Studio Paper en zit vol met verjaardagsstationery. Naast stickers zit er ook een leuke diy slinger in de box. Doordat het papier erg stevig is kun je de slinger vaker gebruiken en voor ieder feestje weer uit de kast pakken.


Wildflower Box ontworpen door Kristel van Simply Fly Design

Dreamy, zomers en elegant, Kristel tekende alle bloemen met de hand. We waren het er allemaal over eens dat een schetsboek perfect bij deze collectie zou passen. Ook leuk om in het schetsboek te gebruiken of om een envelop mee dicht te maken. Het prachtige design van Kristel hebben we gebruikt voor de stempel, de witte en bronze kleuren wax zijn perfect om los te gebruiken maar nog mooier als je ze samen laat smelten. Nog nooit een wax stempel gebruikt? Bekijk hier onze tutorial!


Vriendschap Box ontworpen door Annemarie van Studio Ammi

Annemarie is in deze collectie op zoek gegaan naar alles wat verbindt: Vriendschap, liefde, creativiteit, en bijvoorbeeld de natuur. Met haar unieke ontwerptechnieken brengt ze een wereld vol mysterieuze wezentjes tot leven. In de box vind je niet alleen een prachtig notitieboek, maar ook toffe label stickers om een cadeautje mee te versieren. Daarnaast zitten er ook twee vellen papier in de box waarmee je een brief aan een vriend of vriendin kunt schrijven of nog leuker een brief aan jezelf. We schreven eerder al een blog over creatieve manieren om een brief aan jezelf te schrijven. Natuurlijk kun je het papier ook gebruiken in je bullet journal, de ontwerpen van Annemarie zijn daar perfect voor.


Together Box ontworpen door het team van Studio Paper

Zeker een box om in je eentje van te genieten maar ook een box die je met andere kunt delen. Ik (Beau) haal niet alleen rust uit mijn journal en de boxen van Studio Paper maar ook uit rommelen in en rondom mijn huis. Zo vind ik het ontzettend leuk om samen met mijn vriend onze familie en vrienden uit te nodigen voor etentjes. Ik maak dan menukaartjes en versier de tafel, ik neem er echt de tijd voor en ben er dan ook de gehele dag mee bezig. Met de Together Box kun je dit momentje voor jezelf nemen zoals ik die ook altijd neem, maar kun je hem ook delen met je familie of vrienden. Er zitten zes kaarten in de box die je als uitnodiging of menukaartjes kunt gebruiken, stickers om ze te versieren, naamkaartjes met op de achterkant conversation starters, een notitieblok om al je boodschappen en to do's op te schrijven en als laatste zitten er drie posters in de box die je ook tot slinger kunt knippen.Iedere maand kun je je laten inspireren door het Studio Paper Abonnement op de deurmat te laten vallen. Je shopt het Studio Paper Abonnement al voor maar €15,95 per maand inclusief de verzendkosten. Wil je het Studio Paper Abonnement een keer uitproberen dan is het ook mogelijk om hem voor drie of zes maanden af te sluiten.


Als abonnee krijg je

  • Als eerste elke maand de nieuwe box

  • 4+ exclusieve producten met een waarde tussen €20-40

  • Elke maand inspiratie gemaakt door een opkomend creatief talent

  • Een feestje als 'ie binnenkomt!


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page