top of page

Wat zit er in de Bloei Box?

De zon heeft zich alweer even laten zien, we genieten van iedere zonnestraal die we kunnen vinden en dat maakt ons blij! Wat ons nog meer blij maakt, is de stationery box van maart 🌞. De Bloei Box, ontworpen door Anne van Rijn, staat het helemaal in het teken van bloemen. De lente komt er echt aan! Zin in! 🌻


Ansichtkaarten

Natuurlijk zitten er deze maand weer ansichtkaarten in de box. En ook nog eens hele kleurrijke! Dit keer zitten er geen vierkante kaarten in de box maar.. tromgeroffel.. ronde kaarten. Anne heeft organische vormen als inspiratie genomen en dat zien we in alle designs en producten terug.


Stickers

De organische vormen komen ook terug op het stickervel. Leuk om te gebruiken tijdens het plannen of het versieren van een cadeautje. Tag ons zeker eventjes op Instagram wanneer je een van de producten gebruikt. We vinden het onwijs leuk om al jullie creatieve creaties te zien. Makes us happy!


Notitieblok

In de box zit een vierkant notitieblok, dit geeft een extra leuk effect. De kaft van het notitieblok is bedrukt met een prachtige bloem.. maar daar blijft het niet bij! De binnenkant is dit keer ook bedrukt. Dit maakt het notitieblok helemaal af. Het kleurrijke blok vrolijkt helemaal je werkplek op.


Presentatiemap

Loop je op werk of door de schoolgangen ook altijd met te veel papieren op zak en weet je niet waar je ze het beste netjes kan bewaren? Daar hebben wij de perfecte en leuke oplossing voor. In de Bloei Box zit namelijk een presentatiemap. Anne maakte het kleurrijke patroon speciaal voor dit product. Hij is dus niet alleen handig om belangrijke papieren in op te bergen maar ook nog eens een eyecatcher op je bureau.Knipvellen

Voor alle creatievelingen zit er dit keer weer een leuke DIY in de box. De knipvellen kunnen voor allerlei creatieve projecten gebruikt worden. Gebruik ze om een klein cadeautje in te pakken, om je bullet journal te versieren of om papieren bloemen te maken. Ben je benieuwd naar onze versie? Bekijk dan onze Instagram pagina voor de video.
Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @anne_vrijn


Benieuwd naar het gezicht achter de Bloei Box? Neem snel een kijkje op de creative minds pagina!
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page