Wat zit er in de Care Box?

Happy new year! ♥️

Shop nu de eerste Studio Paper Box uit 2022! De Care Box draait om het maken van een frisse start. Ga in 2022 aan de slag met de dingen waar JIJ gelukkig van wordt. Deze box zit vol inspiratie en wil jij door je brievenbus krijgen! :)


De ontwerpen van deze box zijn ontwikkeld in samenwerking met Stephanie van Paintwoodz. Bij deze creatieve duizendpoot kun je voor van alles terecht: Content creatie, persoonlijke illustraties, fotoshoots, schilderijen en grafisch design. Wil je meer zien van Stephanie? Neem een kijkje op haar Instagram, Tiktok of etsy shop!Ansichtkaarten

Een item uit de box dat iedere maand weer terugkomt zijn de ansichtkaarten. In deze collectie vind je vier kaarten die perfect zijn om te versturen of om te stylen in je huis. Op de kaarten staan een aantal mooie quotes die door Stephanie zijn uitgezocht.


Habit Tracker

Voor het eerst zit er een habit tracker bij een van onze collecties! Perfect om het nieuwe jaar met een frisse start te beginnen. Met deze handige habit tracker kun je je gewoontes bijhouden en zien hoe je vooruitgang boekt. Je kunt zowel positieve als negatieve gewoontes in de gaten houden.