top of page

Wat zit er in de Care Box?

Happy new year! ♥️

Shop nu de eerste Studio Paper Box uit 2022! De Care Box draait om het maken van een frisse start. Ga in 2022 aan de slag met de dingen waar JIJ gelukkig van wordt. Deze box zit vol inspiratie en wil jij door je brievenbus krijgen! :)


De ontwerpen van deze box zijn ontwikkeld in samenwerking met Stephanie van Paintwoodz. Bij deze creatieve duizendpoot kun je voor van alles terecht: Content creatie, persoonlijke illustraties, fotoshoots, schilderijen en grafisch design. Wil je meer zien van Stephanie? Neem een kijkje op haar Instagram, Tiktok of etsy shop!Ansichtkaarten

Een item uit de box dat iedere maand weer terugkomt zijn de ansichtkaarten. In deze collectie vind je vier kaarten die perfect zijn om te versturen of om te stylen in je huis. Op de kaarten staan een aantal mooie quotes die door Stephanie zijn uitgezocht.


Habit Tracker

Voor het eerst zit er een habit tracker bij een van onze collecties! Perfect om het nieuwe jaar met een frisse start te beginnen. Met deze handige habit tracker kun je je gewoontes bijhouden en zien hoe je vooruitgang boekt. Je kunt zowel positieve als negatieve gewoontes in de gaten houden.
Print

'It’s time to start loving me again' is één van de prachtige quotes van Stephanie. De rustgevende print uit de Care Box is perfect om je huis mee te stylen. Fun fact: alle producten uit de Care Box zijn geproduceerd in Nederland en gedrukt op gerecycled papier.


Planner

Zit jouw hoofd soms ook vol met dingen die je nog wilt of moet doen? Door het op te schrijven als een lijstje zul je niets meer vergeten! Onder elke dag staan een aantal vakjes. De vakjes hebben we zo gemaakt dat je alle taken die je hebt onder elkaar kunt schrijven. Heb je iets af? Afvinken maar! Het geeft een goed gevoel om aan het einde van de dag alles afgevinkt te hebben en zorgt voor een stok achter de deur. Door je to-do list op te schrijven en af te vinken zul je merken dat je hoofd een stuk leger en georganiseerder wordt.


In de Care Box zitten ook twee super toffe stickervellen. Stephanie heeft met het designen van de stickers rekening gehouden met de planner. Gebruik een sticker met ‘reminder’ bij een belangrijke taak of gebeurtenis. De sticker met ‘coffee break’ en ‘drink water’ gebruik je natuurlijk voor wat ingeplande tijd voor jezelf. Een sticker met ‘done’ mag natuurlijk niet ontbreken.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @paintwoodz

Benieuwd naar het gezicht achter de Care Box? Neem snel een kijkje op onze creative minds pagina of de Instagram van Stephanie!


Op zoek naar een creatief en uniek cadeau om het nieuwe jaar fris mee te starten? Bij het geven van het Studio Paper abonnement ontvang je elke maand een cadeautje door je brievenbus!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page