Wat zit er in de Citrus Box?


Life is better with lemons! 🍋 De afgelopen weken keken we niet alleen uit naar het mooie weer, maar ook naar de box van juni. Guenevere van Guen Design ontwierp voor juni de illustraties en dat resulteerde in de vrolijke, retro Citrus Box! De box draait geheel om duurzaamheid en inclusiviteit, dit vind je terug in alle designs.


In de Citrus Box zitten allerlei items die je kunt gebruiken om jouw journal, planner of interieur in zomerse sferen te brengen. Onze abonnees hebben de Citrus Box al ontvangen en zijn creatief aan de slag gegaan. Nu is het tijd om aan jullie lezers te onthullen wat er allemaal voor leuks in deze box te vinden is!


Psssst...de box heeft niet alleen als thema duurzaamheid, maar is ook nog eens duurzaam. Alle items zijn gemaakt van gerecycled (kraft)papier, vandaar dat je ook de vezels kunt zien! Daarnaast hebben een aantal items een duurzame toepassing, zo zorg je met de tas voor een vermindering van (plastic) afval en gebruik je de stickers om voedselverspilling tegen te gaan.


Stickervel

Easy peasy lemon squeezy, voor het eerst zitten er in de Studio Paper box geen ronde stickers, maar hele toffe zomerse stickers met ieder zijn eigen unieke vorm. 🍊Op het stickervel komen alle kleuren en patronen uit de hele box bij elkaar, gedrukt op gerecycled kraft stickerpapier zijn deze stickers perfect voor in je journal. Op één van de vellen vind je allerlei etiketten, ook leuk in je journal, maar ook handig op weckpotten mee te labelen in de keuken.


Ansichtkaarten

Deze maand zitten er twee hele leuke ansichtkaarten met envelop in de box. Guenevere zat tijdens het ontwerpen van deze set kaarten in haar gedachten al aan het zwembad in Italië. De designs sluiten helemaal aan op de warme zomer die eraan zit te komen. Guenevere heeft de ansichtkaarten zo ontworpen dat je ze niet alleen kunt gebruiken om te versturen, maar je ze ook mooi kunt stylen in je interieur.