top of page

Wat zit er in de Dennenboom Box?

Wat zijn we blij dat deze gezellige periode van het jaar weer is aangebroken. Dit is dé tijd om tijdens de drukte juist dat momentje voor jezelf te nemen en aan jouw geliefden te laten weten dat je aan ze denkt. De Dennenboom Box bevat alle essentials die je nodig hebt de komende feestelijke periode.


De prachtige ontwerpen uit de Dennenboom Box komen uit de hand van Ellen achter het Instagramaccount @door.ellen. Ellen's illustraties en patronen zitten vol kleur en vrolijke details, de feestdagen knallen van het papier af! Benieuwd wat er in deze stationery box zit? Lees dan snel verder :)

Ansichtkaarten

Een kaartje sturen is tijdens de feestdagen toch éxtra bijzonder. Het moment om even aan je geliefden te laten weten dat je aan ze denkt en ze waardeert. Ellen ontwierp deze prachtige set van vier stuks, simpel en lief. Welke kaart is jouw favoriet?


Vriendenboekje

Wie zegt dat vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Geef dit geweldige boekje aan je vrienden, buren of familie en krijg het terug met een heleboel leuke antwoorden! Wat is mijn leukste herinnering met jou? of waar zie ik jou over 10 jaar? Ontdek het allemaal met dit kleurrijke vriendenboek in een volwassen jasje!


Button

Voor het eerst zit er in een Studio Paper box een button. Met een ontzettende lieve illustratie van een strikje. Pin hem op je jas, tas of maak hem vast aan een cadeautje onder de kerstboom in december.


Papieren kerststerren

In de box zitten dit jaar twee papieren kerststerren. Door beide stukken papier in elkaar te schuiven, vormt het een kerstster. Maak een gaatje aan de bovenkant en hang hem met een touwtje in de kerstboom. Of gebruik ze om een cadeautje in te pakken. Je kunt ze natuurlijk ook leuk neerzetten als decoratie.


Stickervellen

In de stationery box zitten twee prachtige stickervellen. Een vel met ronde stickers en ontzettend leuke teksten. Op het tweede stickervel staan de illustraties van Ellen. Tof om een cadeautje mee te versieren of om te gebruiken in je journal.

Cadeaupapier

Cadeaupapier mag zeker niet ontbreken deze maanden. Prachtig om je cadeautjes mee in te pakken of om je bullet journal mee te versieren. Ellen heeft twee verschillende designs gemaakt voor het inpakpapier. Deze illustraties en kleurencombinatie wil je toch onder de kerstboom hebben liggen?


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com, @door.ellen


Benieuwd naar het gezicht achter de Dennenboom Box? Neem snel een kijkje op de creative minds of op de Instagram van Ellen.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page