top of page

Wat zit er in de Doe Box?

Afgelopen oktober bestond Studio Paper precies twee jaar. De tijd vliegt voorbij. We hebben in die twee jaar 24 prachtige collecties uitgebracht. Daarnaast hebben we ook mogen samenwerken met een aantal hele toffe creatieve talenten. Lees hier meer over de creative minds. Met de Doe Box vierden we de hele maand oktober feest. De box stond volledig in thema met onze visie: Jouw inspireren een momentje voor jezelf te nemen.


Kalender

Ons favoriete item uit de box: De Kalender! In deze collectie komen een heel aantal creatieve hobby's aanbod! Alle illustraties zijn met de hand getekend in Procreate. Wij zijn benieuwd waar jullie altijd je kalenders ophangen?


Washi tape

Jaaa daar zijn ze weer! In deze box zitten drie onwijs leuke washi tapes. Perfect om je kalender, notitieboek of cadeautjes mee te versieren. Wij zijn helemaal gek op de designs en worden heel erg blij van jullie reacties over de washi tapes.

Stickervel

Het stickervel is perfect om de kalender mee te versieren. Plan maandag t/m zaterdag in met de stickers en probeer zondag vrij te houden. Zondag is voor veel van ons de dag waarin we creatief aan de slag gaan. Even een rust momentje voor onszelf pakken is ontzettend belangrijk, ook als je maar een half uurtje de tijd hebt op zondag.


Ansichtkaarten

Deze maand hebben we weer vier kaarten in de collectie. Het zijn dubbelgevouwen kaarten van stevig papier en daardoor mega leuk om neer te zetten. Aangezien deze kaarten op ander formaat zijn, vind je ook bijbehorende enveloppen in de box.


Kleurplaat

Om echt dat momentje voor jezelf te creëren zit er dit keer een kleurplaat in de Doe Box. De kleurplaat is gedrukt op gerecycled papier en is dik genoeg om hem in te kleuren met waterverf. Tegenwoordig hebben we niet zoveel tijd meer creatief aan de slag te gaan. We zouden daar juist tijd voor vrij moeten maken. Even de gedachten op nul zetten en heerlijk te ontspannen. De prachtige kleurplaat zorgt ervoor dat je een creatief momentje voor jezelf creëert. Spot jij jouw creatieve hobby tussen de illustraties?


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com


Leef je creatief uit met de items in deze stationery box!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page