top of page

Wat zit er in de Eropuit Box?

Klap deze box open en de zon straalt je tegemoet! Deze zomer heb je zeeën van tijd om creatief aan de slag te gaan en dat momentje voor jezelf te pakken. Houd de items uit de Eropuit Box bij de hand en de inspiratie is altijd dichtbij. De ontwerpen in deze box zijn gemaakt door Marlies van Illustreken. De hele collectie schilderde ze met de hand met aquarel. Haar unieke stijl herken je terug in al haar werk! In deze blog lees je precies wat er in de box zit.Ansichtkaarten

Deze maand zitten er vier hele leuke kaarten in de box. De kaarten zijn enkel en gedrukt op gerecycled papier. Je vindt op de achterkant van de kaart ook een kleine illustratie terug van Marlies. De kaartjes zijn perfect voor ieder moment.


Cadeaulabels en inpakpapier

De Eropuit Box geeft daarnaast de gelegenheid om een cadeautje leuk in te pakken. Zo zitten er niet alleen twee ontzettend leuke vellen inpakpapier in de box, maar ook vier prachtige cadeaulabels. Je kunt het inpakpapier natuurlijk ook gebruiken in je bullet journal.


Schetsboek

Het schetsboek uit de box is echt prachtig. We hebben zowel de cover als de binnenkant laten bedrukken, en het papier is stevig genoeg om aquarel op te gebruiken. Neem het schetsboek overal mee naar toe deze zomer en laat je inspireren door al het moois om je heen.


Canvas tas

Neem een slipper dag! Deze zin vonden we met zijn allen ontzettend leuk om op een tas te laten bedrukken. De tas is perfect voor mee naar het strand of tijdens een dagje uit.Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com, @illustreken.marlies


Benieuwd naar het gezicht achter de Eropuit Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Marlies of neem contact met haar op via haar website.


13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page