top of page

Wat zit er in de Hygge Box?

All I want for Christmas is .. . stationery! 🎄


Zoals jullie wel weten kunnen wij geen genoeg van stationery krijgen. Helemaal gedurende de wintermaanden! Knus bezig zijn aan de keukentafel met een diy, lekker journalen of cadeautjes onder de boom versieren met mooie stickers en inpakpapier. De december box van Studio Paper is deze maand in thema van het Deense Hygge, de box zit vol prachtige ontwerpen van Studio Maline. Nu horen wij jullie denken, Hygge? Wat is dat? Hygge is de Deense variant van wat wij in Nederland kennen als knusheid. In Denemarken vaak beschouwd als een van de belangrijkste uitdrukkingen van de nationale volksaard. Lees hier meer over Hygge.

Notitieblok

In de Hygge Box zit stationery die perfect is om in het nieuwe jaar weer fris aan de slag te gaan. Zo zit er in de box een notitieblok waarmee je gemakkelijk al je to do's kunt bij houden. Marije heeft gebruik gemaakt van lichte kleuren in haar designs en heeft ook nog eens alle designs met de hand getekend.

Hygge boekje Het Hygge boekje is de eyecatcher van de box. Marije ontwierp het boekje om even een momentje voor jezelf te nemen. Elke dag één vraag beantwoorden uit het boekje is de opdracht. Denk aan vragen zoals: Waar praat jij het liefste over met mensen? Of beschrijf 'thuis' in 10 woorden. Stickervel

Natuurlijk mag een stickervel niet ontbreken. De lieve designs uit zowel de poster als het Hygge boekje van Marije komen terug op het stickervel. Poster De unieke stijl van Marije moesten we vastleggen op een poster. Om de gezelligheid en knusheid van Hygge terug te laten komen heeft Marije ervoor gekozen om een woonkamer te illustreren. Hoe ontzettend leuk is deze illustratie? DIY slinger Wij zijn gek op DIY slingers. Dat heb je wel kunnen merken de afgelopen twee jaar. Ze zijn niet alleen leuk om te maken maar ook leuk om op te hangen of om een cadeautje mee te versieren. P.S. de slinger komt ook terug in de illustratie op zowel de poster als op de ansichtkaarten. Ansichtkaarten

Hier maak je ons ontzettend blij mee en ook een ander! KAARTJES. Het blijft onze favoriete bezigheid om iemand op te vrolijke met een kaartje. Als iemand jarig, gaat verhuizen of steun nodig heeft. Een gezellige kaart is daar perfect voor. De kaarten die Marije heeft ontworpen brengen een glimlach op je gezicht. Langer van de kaartjes willen genieten? Daar hebben wij de perfecte kaarthouder voor. Shop de kaarthouder hier.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com, @studio_maline


Benieuwd naar het gezicht achter de Hygge Box? Neem snel een kijkje op de creative minds of op de Instagram van Marije.


23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page