Wat zit er in de Jingle Box?

‘Tis the season… voor onze Jingle Box! De Jingle Box is een échte feestbox, gevuld met winter en kerst stationery. In deze box zitten allerlei items die je kan gebruiken om jouw journal helemaal in de feeststemming te brengen, jouw cadeautjes mee op kan vrolijken of cadeau kan geven. Onze abonnees hebben de Jingle Box ontvangen en zijn creatief aan de slag gegaan. Nu is het dus tijd om in dit blog te onthullen wat voor leuks er allemaal in deze box te vinden is!


Ansichtkaarten

Deze maand zitten er zes (!) ansichtkaarten in de box. Team Studio Paper heeft voor deze set kaarten samengewerkt met jong creatief talent Imme Kamp. Omdat de feestdagen eraan komen leek het ons leuk wat extra kaarten in de box te stoppen om naar je vrienden en familie te sturen. Nu we veel van onze vrienden en familie een tijdje zullen moet missen is het sturen van een (kerst)kaartje een lief gebaar! De designs sluiten helemaal aan op kerst, nieuwjaar en de winter. Niet genoeg voor al je vrienden of wil je er nog een paar extra om zelf te houden? Onze kaarten zijn nu ook los te bestellen op de site!


Knippapier


Met knippapier kun je werkelijk alle kanten op! Onze Roos heeft in een IGTV al laten zien hoe je een super cute kerstboompje kunt knutselen van het papier.

Binnenkort komt er nog een toffe tutorial aan! Het knippapier bestaat uit zes designs in verschillende kleuren. Precies genoeg dus om enveloppen te vouwen voor om de kerstkaarten. Hoe je dit doet kun je vinden op onze Instagram. Met het knippapier zul je je dus zeker weten vermaken!


Inpakpapier