top of page

Wat zit er in de Jingle Box?

‘Tis the season… voor onze Jingle Box! De Jingle Box is een échte feestbox, gevuld met winter en kerst stationery. In deze box zitten allerlei items die je kan gebruiken om jouw journal helemaal in de feeststemming te brengen, jouw cadeautjes mee op kan vrolijken of cadeau kan geven. Onze abonnees hebben de Jingle Box ontvangen en zijn creatief aan de slag gegaan. Nu is het dus tijd om in dit blog te onthullen wat voor leuks er allemaal in deze box te vinden is!


Ansichtkaarten

Deze maand zitten er zes (!) ansichtkaarten in de box. Team Studio Paper heeft voor deze set kaarten samengewerkt met jong creatief talent Imme Kamp. Omdat de feestdagen eraan komen leek het ons leuk wat extra kaarten in de box te stoppen om naar je vrienden en familie te sturen. Nu we veel van onze vrienden en familie een tijdje zullen moet missen is het sturen van een (kerst)kaartje een lief gebaar! De designs sluiten helemaal aan op kerst, nieuwjaar en de winter. Niet genoeg voor al je vrienden of wil je er nog een paar extra om zelf te houden? Onze kaarten zijn nu ook los te bestellen op de site!


Knippapier


Met knippapier kun je werkelijk alle kanten op! Onze Roos heeft in een IGTV al laten zien hoe je een super cute kerstboompje kunt knutselen van het papier.

Binnenkort komt er nog een toffe tutorial aan! Het knippapier bestaat uit zes designs in verschillende kleuren. Precies genoeg dus om enveloppen te vouwen voor om de kerstkaarten. Hoe je dit doet kun je vinden op onze Instagram. Met het knippapier zul je je dus zeker weten vermaken!


Inpakpapier

Bij kerst horen cadeaus! De winkels zijn dicht en toch wil jij je cadeaus in het leukste papier inpakken. We got you! In de Jingle Box zitten twee grote vellen inpakpapier met gaaf design. Onze Beau heeft de kerstboompjes namelijk zelf met de hand getekend en toen omgezet voor het digitale design. Hoe cool! Voor een extra leuk idee voor je cadeau; zie de foto en lees nog even door ;)


Cadeaulabels

Deze kerst je cadeautjes een extra touch geven? Dat kan met de toffe cadeaulabels uit de Jingle Box! De cadeaulabels zijn onderdeel van een setje van vijf cadeaulabels, twee verschillende kleuren touw en tien knijpertjes. Alles om jouw cadeaus te laten shinen onder de kerstboom! Met het touw en de knijpertjes hang jij je favoriete foto's, kaarten of labels op. De cadeaulabels zijn zó leuk dat je ze eigenlijk niet weg wil geven ;)Stickers & tape

Één van de meest gestelde vragen aan ons team was: “Zit er ook (washi)tape in de box?” We zijn blij om jullie te vertellen dat er inderdaad tape in de Jingle Box zit! Voor deze box zaten wij vól met leuke ideeën voor tape en stickers. Op onze vellen vind je dan ook negen verschillende designs aan tape en maar liefst veertig verschillende stickers! Het stickervel heeft een upgrade gekregen ten opzichte van de Cozy Box. Waar de vorige stickers zelf uitgeknipt moesten worden, zijn deze stickers mooie rondjes die easy van het vel afkomen.


Extra's


In elke box pakken wij onze producten in met het allerleukste tissuepapier. Deze maand staan er bijvoorbeeld schattige rendiergeweien op. Zelf het tissuepapier is dus leuk te

gebruiken om mee te knutselen! Verder zit er in elke box een flyer met wat informatie over de box. Vanaf deze maand vind je op de flyer ook een QR-code. Scan de code en krijg toegang tot de leukste achtergronden voor op je telefoon! Onze kantoorhond Kobus showt in de foto een voorbeeld van één van de achtergronden.


Kun jij niet genoeg krijgen van deze té leuke box of ben je juist alleen op zoek naar kerstkaartjes? Veel van onze producten zijn nu ook los te koop! Je vindt ze hier.

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page