top of page

Wat zit er in de Kruimel Box?

Nieuw jaar, nieuwe start! Onze eerste collectie van 2023 in samenwerking met Studio Kruimel Liefde is een feit. Het thema van de box is koken en eten, dit zie je zowel in de illustraties als in de items terug. Deze vrolijke, knusse collectie brengt heel wat gezelligheid in jouw leven!


De ontwerpen in de Kruimel Box komen uit de hand van Iris van Studio Kruimel Liefde. Warmte en liefde zie je veel terug in het werk van Iris en voel je ook deze collectie door het papier heen. Wil je meer zien van Iris? Kijk op haar Instagram.Wat zit er in de box? In de Kruimel Box zitten allerlei items waarmee jij je jaar fris kunt beginnen. Bijvoorbeeld een mooie weekplanner, waar jij je to-do's en momentjes voor jezelf inplant.

Naast stationery vind je in de box een QR-code waarmee je toegang krijgt tot allerlei online Studio Paper goodies. ♥️


Weekplanner

Plannen, wij zijn er dol op. Het maakt je hoofd leeg, brengt overzicht in je to-do-lijst en met wat creativiteit ziet je planner er ook nog leuk uit. De A4 weekplanner uit de Kruimel Box is prachtig vormgegeven door Studio Kruimel Liefde en perfect om orde op zaken te stellen. Met meer dan genoeg bladen voor een heel jaar komen die goede voornemens zeker uit in 2023!


Stickers Ze zijn soms té leuk om te gebruiken: Stickers! En met de stickers in de Kruimel Box hebben we ons daar zeker weer schuldig aan gemaakt. Maar goed, je geniet toch het meeste van deze leukers als je ze ergens opplakt. Een cadeautje bijvoorbeeld, of ergens in je planner. Op het A4 stickervel uit deze collectie vind je genoeg leuks om mee aan de slag te gaan!Kaarten + envelop

Natuurlijk zitten er weer vier ontzettend leuke kaarten in de box deze maand. Met een kaartje sturen heb je een momentje voor jezelf, maar maak je ook een ander blij! Deze vier hebben allemaal een lief, vrolijk thema die je voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Natuurlijk gedrukt op gerecycled papier!


Receptkaartjes

Om helemaal in het thema van de illustraties te blijven zitten er in deze box receptkaartjes: Schrijf hier leuke gerechten op, zodat je later inspiratie kunt opdoen als je boodschappen moet doen. Offf je kunt natuurlijk ook iemand anders jouw favorietefamilierecept laten opschrijven. Genoeg mogelijkheden!


Heel veel plezier met de Kruimel Box! Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com, @Studiokruimelliefde


Benieuwd naar het gezicht achter de Kruimel Box? Neem snel een kijkje op de creative minds of op de Instagram van Iris.
22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page