Wat zit er in de Merry Box?


Stationery, stationery en nog eens stationery 🎄🎄


Wij kunnen geen genoeg van stationery krijgen. Helemaal gedurende de wintermaanden! Cozy bezig zijn aan de keukentafel met een DIY, bullet journalen of met stickers en cadeaulabels de cadeautjes onder de boom versieren. De november box van Studio Paper is deze maand in kerst thema, de box zit vol prachtige ontwerpen van Pieckfijn Design.Inpakpapier

Prachtig om je cadeautjes mee in te pakken of om je bullet journal mee te versieren. Dagmar heeft twee verschillende designs gemaakt voor het inpakpapier.


Notitieboekje

Notitieboekjes kunnen we nooit genoeg hebben. De voorkant van het notitieboekje heeft een minimalistisch design en we mogen al verklappen dat de binnenkant één en al feest is! Het groene patroon brengt je echt in de kerstsferen. Door het minimalistische design kun je het boekje ook buiten de feestmaanden gebruiken.


Pen

Het kleurenpallet is deze maand donker in combinatie met goud. Bij een notitieboekje hoort natuurlijk dan ook een prachtige gouden pen. De pen is perfect om cadeautjes te versieren met handlettering of om je verlanglijstje op te schrijven in het notitieboekje.


Ansichtkaarten