top of page

Wat zit er in de Merry Box?


Stationery, stationery en nog eens stationery 🎄🎄


Wij kunnen geen genoeg van stationery krijgen. Helemaal gedurende de wintermaanden! Cozy bezig zijn aan de keukentafel met een DIY, bullet journalen of met stickers en cadeaulabels de cadeautjes onder de boom versieren. De november box van Studio Paper is deze maand in kerst thema, de box zit vol prachtige ontwerpen van Pieckfijn Design.Inpakpapier

Prachtig om je cadeautjes mee in te pakken of om je bullet journal mee te versieren. Dagmar heeft twee verschillende designs gemaakt voor het inpakpapier.


Notitieboekje

Notitieboekjes kunnen we nooit genoeg hebben. De voorkant van het notitieboekje heeft een minimalistisch design en we mogen al verklappen dat de binnenkant één en al feest is! Het groene patroon brengt je echt in de kerstsferen. Door het minimalistische design kun je het boekje ook buiten de feestmaanden gebruiken.


Pen

Het kleurenpallet is deze maand donker in combinatie met goud. Bij een notitieboekje hoort natuurlijk dan ook een prachtige gouden pen. De pen is perfect om cadeautjes te versieren met handlettering of om je verlanglijstje op te schrijven in het notitieboekje.


Ansichtkaarten

Natuurlijk zitten er deze maand weer hele mooie ansichtkaarten in de box. Het is leuk om een wenskaart te versturen maar nog veel leuker om er eentje te ontvangen. In de Merry Box zitten vier ansichtkaarten, gedrukt op gerecycled papier. Twee van de ansichtkaarten zijn speciaal bedrukt met goudfolie. Dit geeft een extra bijzonder effect. Naar wie sturen jullie dit jaar een wenskaart?


Kerstbal

In de box zitten dit jaar voor het eerst twee papieren kerstballen. Beide met verschillende prachtige patronen. Door beide stukken papier in elkaar te schuiven, vormt het een kerstbal. De kerstbal heeft een gaatje aan de bovenkant, waardoor je hem met een touwtje in de boom kunt hangen!


Stickervel

Dagmar heeft de allerleukste kerst stickers ontworpen, de kerstboom en kerstballen vormen samen het stickervel. De ronde stickers zijn perfect voor het versieren van een cadeautje.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @pieckfijndesign


Benieuwd naar het gezicht achter de Merry Box? Neem snel een kijkje op onze creative minds pagina of de Instagram van Dagmar!


Op zoek naar een creatief en uniek cadeau voor onder de kerstboom of voor in de schoen? Bij het geven van het Studio Paper abonnement ontvang je elke maand een cadeautje door je brievenbus!25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page