Wat zit er in de Moon Box?

We kunnen er geen doekjes omheen winden, we moeten weer aan de slag! Na een heerlijke lange zomer is september voor velen de maand van weer starten. School of werk, met nieuwe energie en de items uit de Moon Box gaat het bijna vanzelf.In de Moon Box vind je de ontwerpen van Nicky van NG Illustrations op de items. Nicky is ontwerpster en interieur designer en heeft in deze box haar liefde voor deze twee beroepen laten terugkomen. Met prachtige gedetailleerde illustraties en teksten die dichtbij haar staan hoopt ze je te inspireren een momentje voor jezelf te nemen in deze drukke maand!


Boekenlegger

Het allerfavorietste item van onze Beau, een boekenlegger. Voor sommigen slecht een klein detail, maar wat ons betreft maken die kleine details juist de geluksmomentjes. Je favoriete boek met deze legger ertussen, je krijgt meteen weer zin om te gaan lezen!


Poster kaarten

Natuurlijk moest er in de box iets zitten om je huis mee op te fleuren! De poster kaarten kan je versturen, maar ook op een plankje zetten of in een lijstje hangen. Of je stuurt ze op naar iemand waar ze goed in huis passen! Genoeg mogelijkheden met deze leuke prints.


Notitieblok

Nooit genoeg in huis: Notitieblokjes waar elke gedachte en elk lijstje op terecht kan. De meiden van Studio Paper hebben ze altijd bij de hand. Voor ons dé manier om een werkdag soepel te laten verlopen en geen kleine klusjes te vergeten!


Stickers