top of page

Wat zit er in de Ontmoeting Box?

De lente hangt in de lucht! Met deze vrolijke kleurrijke collectie geven we je alvast een vleugje zon en warmte. De illustraties uit de Ontmoeting Box komen uit de hand van Rani en hebben als thema nieuwsgierigheid. We hopen je te inspireren meer om je heen te kijken, vragen te stellen en je te laten verrassen. Lees in deze blog meer over alle items!

Canvas Tas

Eén van de eyecatchers uit deze collectie is toch echt wel de tas die in de box zit. De prachtige illustratie van Rani is gemaakt met een bijzondere techniek. Met maar één kleur heeft ze hier verschillende personen op afgebeeld, door verschil te maken tussen lijnen en vlakken. Neem de tas mee als je onderweg gaat naar een momentje voor jezelf!


Stickervel

Een kleurrijk, vrolijk feestje. Op het stickervel komen allemaal elementen terug uit de verschillende illustraties in de Ontmoeting Box. Stickers waarmee je een mini reisje maakt en jouw dagelijkse items een beetje gezelliger mee maakt.


Mini posters

Mini posters die samen één illustratie vormen? Je ziet het goed! Leg alle prints naast elkaar en ze vormen een geheel. Blijf kijken en je ziet steeds weer nieuwe details. Op de achterkant van de posters vind je een ansichtkaart achterkant, mét postzegelvakje. Je kunt ze dus ook gewoon in de brievenbus gooien.

Notitieblokje

Het blokje in de Ontmoeting Box is aan twee kanten bedrukt en te gebruiken. Aan de ene kant om een bijzonder momentje dat je hebt beleefd vast te leggen, zodat je kleine en grote dingen kunt blijven herinneren. Aan de andere kant om even een pauze momentje in te lassen voor jezelf.


Dat was 'm dan! Alle prachtige items uit de Ontmoeting Box op een rijtje. Bestel de box hier. Wil je meer zien van RAANII? Kijk dan op haar website of Instagram.

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page