top of page

Wat zit er in de Stay-a-While Box?

Daar is hij dan! De stationery box van mei, ontworpen door Sebastian van Forever Never Studio. In mei krijgt alles kleur, de lente bloeit uit alle voegen. Met de items uit de Stay-a-while Box knal jij met een knipoog het mooie weer tegemoet. Voor het eerst een man die de Studio Paper Box heeft vormgegeven: In deze collectie laat Sebastian van Forever Never Studio zien wat hij in huis heeft.Ansichtkaarten

Deze maand zitten er vier super toffe kaarten in de box. De ‘ik vind jou lief’ kaart is onze favoriet. Te leuk om naar je beste vriend of vriendin te sturen toch? De kaarten zijn multifunctioneel aangezien ze ook nog eens perfect zijn om te stylen in je interieur.


Tote Bag

Vorig jaar zat er voor het eerst een tote bag in de box, dit werd toen zo ontzettend goed door

jullie ontvangen dat we zeker wisten dat we het nog een keertje wilden doen. Toen kwamen we Sebastian tegen van Forever Never Studio en wisten we dat een van zijn prints op een tote bag geprint moest worden.


Poster

In Stay-a-While Box zit dit keer een prachtige poster. Geef deze zomerse poster een plekje aan de muur of zet hem zonder lijst neer. De poster sluit helemaal aan op de stijl van Sebastian en is gemaakt van stevig materiaal. De poster is een mooi en origineel item om je huis een unieke touch mee te geven.


Stickers

Deze maand zitten er hele toffe stickers in de Studio Paper Box. De stickers zijn niet alleen perfect om je bullet journal mee op te fleuren maar ook tof om ergens anders op te plakken. Denk aan je laptophoes, boek cover, skateboard of plak hem op je fiets. De stickers zijn zeker een eyecatcher!


Benieuwd naar het gezicht achter de mei Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Sebastian of neem contact met hem op via www.forevernever.nl

Cadeau geven

Wil je de box cadeau geven? We sturen met alle liefde de box op naar de gelukkige en schrijven een kaartje met jouw tekst erop. €1,- voor het kaartje wordt aan je bestelling toegevoegd, kies je kaart en laat jouw bericht achter.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @forevernerverstudio


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page