top of page

Wat zit er in de Sun Box?Deze collectie is weer een unieke toevoeging aan jouw creatieve assortiment! De vrolijke illustraties van Studio Ris brengen ons in tropische sferen. De box zit vol met stationery waarmee jij een perfect momentje voor jezelf kunt nemen deze zomer!


In de Sun Box zitten allerlei items die je kunt gebruiken om jouw notitieboek, journal, planner of interieur in zomerse sferen te brengen. Onze abonnees hebben de Sun Box al ontvangen, dus het is de hoogste tijd om te onthullen wat er allemaal voor leuks in deze box te vinden is!


Add a little sunshine in your life Deze maand hebben we weer vier kaarten in de collectie, waarvan twee op nieuw formaat! Het is een dubbelgevouwen kaart van stevig papier en daardoor mega leuk om neer te zetten. Aangezien deze kaarten op ander formaat zijn, vind je ook bijbehorende enveloppen in de box. Verder vind je ook twee ansichtkaarten met adresregel!

Poster

In de Sun Box zit dit keer een prachtige poster. Geef deze zomerse poster een plekje aan de muur of zet hem zonder lijst neer. De poster sluit helemaal aan op de stijl van mariska en is gemaakt van stevig materiaal. De poster is een mooi en origineel item om je huis een unieke touch mee te geven.


Stickers

Deze maand vind je ook weer leuke washi stickers in de Studio Paper Box. Mariska heeft hiervoor prachtige kleuren gebruikt, ontzettend leuk om je bullet journal spread van augustus mee te maken! Naast de washi stickers hebben we ook een aantal coole losse stickers toegevoegd, helemaal passend bij de designer. Mariska heeft namelijk een grote passie voor skateboarden, surfen en reizen, en door de beschermende glanslaag zijn deze hier heel bruikbaar voor: Naast het opfleuren van je bullet journal kun je hier natuurlijk ook je skateboard of koffer mee customizen.

Cadeaupapier

Heb je komende maand een jarige in de familie? Dan is de Sun Box daar perfect voor. In de box zitten namelijk vier hele leuke vellen cadeaupapier. Geen cadeautje om in te pakken deze maand? Dan kun je het papier ook gebruiken in je bullet journal.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @studio.ris.

Benieuwd naar het gezicht achter de Sun Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Mariska of check haar website https://www.studio-ris.nl/

Bestel hier de Sun Box!38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page