Wat zit er in de Together Box?

We vieren de zomer! Bij de lange warme zomeravonden horen natuurlijk etentjes met vrienden en familie. Met de items uit de Together Box heb je de perfecte ingrediënten voor een gezellig moment samen!


Voor de Together Box ging het team van Studio Paper aan de slag met het samenstellen en ontwerpen van de perfecte collectie voor jouw moment met je dierbaren. Beau ontwierp vrolijke kleurrijke prints en illustraties die deze collectie echt een feestje maken. Wil je meer van het ontwerpproces zien? Bekijk dan onze Tiktok.


Stickervel

Stickers kunnen we nooit genoeg hebben, wij horen vaak dat jullie het zonde vinden om onze stickers te gebruiken! :) Maar we merken dat we pas echt van ze kunnen genieten als we ze ook daadwerkelijk gebruiken. De stickers in de Together box zijn perfect om een cadeautje of een leuke kaart mee te versieren. De stickers zijn niet al te groot waardoor ze ook fijn gebruikt kunnen worden in je bullet journal.


Notitieblok

Het notitieblok uit de Together Box is perfect om een etentje te organiseren voor vrienden en familie. Schrijf je to do's op het lijstje en werk ze één voor één af. Natuurlijk is het ook mogelijk om het notitieblok te gebruiken op werk of op school. De kleurrijke bloemen op het notitieblok zorgen ervoor dat ook de minder leuke taken met plezier worden afgevinkt.


Posters | DIY slinger

In de Together Box zitten maar liefst drie posters, perfect om je huis of slaapkamer mee te decoreren. Ben je niet zo van de stylin of ben je uitgekeken op de posters? Je kunt ze altijd omtoveren tot een kleurrijke slinger. Tof om op te hangen tijdens een dinner party met je vrienden of familie.