Wat zit er in de Vriendschap Box?

Al haar hele leven is Annemarie bezig met dingen maken, zowel met de hand als digitaal. Annemarie haalt haar inspiratie vaak uit dieren, geperste bloemen, boeken of speciaal papier. Annemarie is in deze collectie op zoek gegaan naar alles wat verbindt: Vriendschap, liefde, creativiteit en natuurlijk haar grootste inspiratiebron de natuur. Met haar unieke ontwerptechnieken brengt ze een wereld voor mysterieuze diertjes tot leven.Ansichtkaarten met envelop

Deze maand zitten er vijf hele bijzondere kaarten in de box. De kaarten zijn dubbel en gedrukt op gerecycled papier. We wilden heel graag dat je langer kan genieten van de kaarten in de box, daarom hebben we een mooie kaartenhouder in de box gestopt.


Kaarthouder

Samen met Annemarie van Studio Ammi dachten we lang na over wat er in de box moest komen. Eén ding was zeker: Er moest iets in wat tijdloos was. De kaarthouder is precies wat we voor ogen hadden en zorgt er voor dat je langer van kaarten kunt genieten. ♥️Briefpapier

In de Vriendschap Box zitten twee prachtige vellen briefpapier. Zowel de voor als achterkant zijn versierd met prachtige designs van Annemarie. Schrijf een brief aan je future self of naar een vriend of vriendin. Wij kunnen je nu al vertellen dat je diegene daarmee echt in het zonnetje zet.


Notitieboekje

Dit notitieboekje heeft niet veel woorden nodig. De cover van het boekje is niet alleen bedrukt met de bijzondere designs van Annemarie maar ook met goudfolie, dit geeft een extra speciaal effect. De binnenkant van het boekje is bedrukt met lijntjes.


Stickers

Het laatste item uit de box is