Wat zit er in de Wildflower Box?Bloom with grace! Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent weer een nieuwe box. Kristel van Simply Fly Design ontwierp voor juli de illustraties met de hand. Deze heeft ze digitaal omgezet tot de prachtige Wildflower Box!


In de Wildflower Box zitten dit keer veel items om creatief mee aan de slag te gaan. Hier hebben we ook een aantal hele leuke DIY video’s van opgenomen. Benieuwd naar de video’s? Neem dan een kijkje op het Instagram of Youtube account van Studio Paper.


Ansichtkaarten Stay wild, moon child. Deze maand zitten vier bijzondere kaarten met enveloppen ga met leuk gezelschap erop uit (of neem een momentje voor jezelf). De producten uit de Wildflower Box zijn perfect om in te kleuren met waterverf of brushpennen.


Poster

De poster uit de Wildflower Box heeft prachtige sierlijke details. De poster is niet alleen leuk om zo op te hangen of neer te zetten, hij kan ook gebruikt worden als kleurplaat. Laat je creativiteit de vrije loop gaan!


Schetsboek

In de Wildflower Box zit voor het eerst een groot schetsboek. Pssst… in het schetsboek vind je hele leuke kleine illustraties. Gebruik deze ter inspiratie, aanvulling op je tekening of geef ze een kleur! Het schrift heeft een een stevige cover waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen zonder hem te beschadigen.