top of page

Wat zit er in de Wildflower Box?Bloom with grace! Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent weer een nieuwe box. Kristel van Simply Fly Design ontwierp voor juli de illustraties met de hand. Deze heeft ze digitaal omgezet tot de prachtige Wildflower Box!


In de Wildflower Box zitten dit keer veel items om creatief mee aan de slag te gaan. Hier hebben we ook een aantal hele leuke DIY video’s van opgenomen. Benieuwd naar de video’s? Neem dan een kijkje op het Instagram of Youtube account van Studio Paper.


Ansichtkaarten Stay wild, moon child. Deze maand zitten vier bijzondere kaarten met enveloppen ga met leuk gezelschap erop uit (of neem een momentje voor jezelf). De producten uit de Wildflower Box zijn perfect om in te kleuren met waterverf of brushpennen.


Poster

De poster uit de Wildflower Box heeft prachtige sierlijke details. De poster is niet alleen leuk om zo op te hangen of neer te zetten, hij kan ook gebruikt worden als kleurplaat. Laat je creativiteit de vrije loop gaan!


Schetsboek

In de Wildflower Box zit voor het eerst een groot schetsboek. Pssst… in het schetsboek vind je hele leuke kleine illustraties. Gebruik deze ter inspiratie, aanvulling op je tekening of geef ze een kleur! Het schrift heeft een een stevige cover waardoor je hem overal mee naartoe kan nemen zonder hem te beschadigen.


Wax stempel

Wat zijn wij razend enthousiast over dit product! In de Wildflower Box zit voor het eerst een wax stempel. Met de twee verschillende kleuren wax kun je met twee verschillende kleuren wax. Heel erg leuk om te mengen of los te gebruiken. Verzegel je envelop met een van de prachtige kleine illustraties gemaakt door Kristel. Met de waxstempel hebben we ook hele leuke DIY video’s gemaakt. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kan met de waxstempel? Neem dan zeker een kijkje op het Instagram account van Studio Paper.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @simplyflydesign.


Benieuwd naar het gezicht achter de Wildflower Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Kristel of check haar website http://simplyflydesign.com/instagram-links/Bestel hier de Wildflower Box!52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page