top of page

Wat zit er in de Zwier Box?Collect moments, not things!

Er is weer een nieuwe maand aangebroken, dit betekent weer een nieuwe box! We hebben al heel wat prachtige zonnige dagen achter de rug en gelukkig nog meer die er gaan komen. Met de box van april focussen we nog meer op het momentje voor jezelf. Rust, ruimte en inspiratie is het thema van deze maand. Misschien wel iets wat we allemaal kunnen gebruiken deze periode. Door de band van Rianne met Zwier is een ontzettend toffe samenwerking tot stand gekomen: De Zwier Box!


Ansichtkaarten

Deze maand zitten er vier bijzondere kaartjes in de box. De kaarten zijn multifunctioneel, want ze zijn ook super leuk om te gebruiken als boekenlegger. Bij de kaartjes zitten ook vier enveloppen. Het zijn echt de schattigste enveloppen die we ooit hebben gezien. Super leuk om te ontvangen door de brievenbus.

Wax stempel

Vorig jaar hebben wij voor het eerst een wax stempel laten ontwikkelen, hier waren niet alleen wij razend enthousiast over maar jullie ook! Daarom is Rianne van Studio Tilp naar de tekentafel gegaan en heeft ze een prachtige illustratie ontworpen voor de wax stempel. Je kunt de stempel gelijk gebruiken, want er zitten ook twee verschillende kleuren wax in de box. Heel erg leuk om te mengen of om los te gebruiken. Je hebt maar een heel klein beetje wax nodig om een mooie zegel te maken. Knip een stukje af en laat deze smelten op een lepel boven een kaarsje. Verzegel je envelop met de stempel, dit geeft een bijzonder effect. Ben je benieuwd naar wat je allemaal kunt doen met de wax stempel? Neem dan zeker een kijkje op het Instagram account van Studio Paper.


Herbarium

In de box zit een Herbarium, ja je leest het goed, een Herbarium. Voor de lezers die dit nog

niet kennen, in een Herbarium verzamel je gedroogde planten die je op papier vast hecht. Het Herbarium is prachtig vormgegeven door Rianne en is niet alleen gevuld met illustraties. Op sommige pagina’s vind je ook prachtige teksten. Met het Herbarium willen we voor onze abonnees echt een momentje voor jezelf in de natuur creëren.


Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com, @studio_tjilp & @vrijhavenzwier


Benieuwd naar het gezicht achter de Zwier Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Rianne of neem hier contact met haar op!47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page