top of page

Wat zit er in de Motivation Box?

Klaar voor een frisse start? Wij in ieder geval wel! En met de Motivation Box jij zeker ook. Deze maand vind je in de Studio Paper Box allerlei items waarmee jij jouw school- of werkweek georganiseerd begint. Sharon Navarro illustreerde deze box en maakt met haar designs van jouw nieuwe start een feestje! Onze abonnees hebben de Motivation Box al ontvangen, nu is het tijd om aan jullie lezers te onthullen wat er allemaal in deze box te vinden is.


Ansichtkaarten

Zoals iedere maand zitten er ansichtkaarten in de box. Deze maand zijn het vier A6 kaarten, gedrukt op luxe structuurpapier. Met deze kaarten geef je ook een ander de boost van motivatie die je in deze box vindt. Met de You Got This kaart laat je iemand weten dat je aan ze denkt wanneer ze iets spannends moeten doen.


Pin

In de Motivation Box zit dit keer (en ook voor de eerste keer) een emaille pin. De pin is geheel ontworpen door Sharon en staat niet alleen mega leuk op je kleding maar ook op een canvas tas of etui. You Totally Can herinnert je elke keer weer eraan dat je elke uitdaging aankan. We zijn ontzettend trots op dit item!


Stickers

You got this! De losse sticker in de Motivation Box is perfect voor op je waterfles of laptop. Daarnaast zit er stickervel in de box waarmee jij je planning helemaal op orde brengt. Gebruik de stickers in je journal om orde in de chaos te brengen.


Schriftjes

Je school- of werkweek kan natuurlijk niet georganiseerd beginnen zonder schriftjes. In de box zitten maarliefst twee A6 schriftjes. Voor alle bullet journal fans onder ons zit er een schriftje bij met een gestipt binnenwerk en voor de gewone notities een gelinieerd schriftje. De binnenwerken zijn gedrukt op gerecycled papier en hebben daardoor een mooie off-white tint.


Knippapier

Sharon haar specialiteit is het illustreren van de de mooiste portretten. Dit zie je niet alleen terug op een van de knipvellen maar ook op een van de ansichtkaarten. In de box zitten vier A4 knipvellen die te gebruiken zijn in je bullet journal of planner. Tip van ons: Het papier is ook onwijs leuk te gebruiken als kaftpapier van een van je boeken!

Gebruik de #studiopaper en tag ons @studiopaper_com & @sharonnavarro.nl


Benieuwd naar het gezicht achter de Motivation Box? Neem snel een kijkje op de creative minds, de Instagram van Sharon of check haar website https://sharonnavarro.nl/
32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page