top of page

Wij gaan stoppen.

Ja, je leest het goed! Met gemengde gevoelens kondigen wij aan dat Studio Paper gaat stoppen. Na 3 jaar, 29 collecties en 23 fantastische samenwerkingen hebben wij besloten om onze reis als ondernemers tot een einde te laten komen. Deze beslissing hebben wij natuurlijk niet over één nacht ijs genomen en in deze blog zullen wij hier wat meer over vertellen.


Drie jaar geleden begonnen wij Studio Paper als een project voor een specialisatie ondernemerschap binnen onze opleiding. Met enorm veel enthousiasme en passie stonden we aan de start van een groot avontuur, we voelden allemaal dat hier iets magisch ging gebeuren. Ons doel was duidelijk: We wilden onze liefde voor papier, design en het moment voor onszelf dat dit ons gaf met de wereld delen. Onderweg kwamen we zoveel creatief talent tegen dat onze missie gedeeltelijk wijzigde, we wilden óók een podium worden voor opkomend talent.


Het brengt ons onwijs veel plezier en trots om te mogen zeggen dat we deze doelen hebben behaald. We hebben prachtige producten op de markt gebracht samen met fantastische designers, vele mooie verhalen mogen vertellen via design en mooie connecties opgebouwd via onze social media kanalen. De honderden pakketjes die we hebben mogen versturen en de vele prachtige voorbeelden die we hebben mogen zien van hoe jullie geïnspireerd zijn geraakt door onze producten, verwarmen tot de dag van vandaag ons hart.


Maar waarom dan?

Dat is een goede vraag. Onze voornaamste reden hiervoor is omdat er voor ons een nieuwe levensfase is aangebroken: We zijn inmiddels allemaal afgestudeerd en hebben nieuwe banen, huizen en ritmes. We merken dat onze aandacht begint te verslappen en dat gunnen we ons bedrijf, onze klanten en designers niet. We zijn onwijs trots op wat we hebben neergezet en kijken terug op een prachtige ervaring en veel nieuwe dingen die we geleerd hebben. Het is gevoelsmatig een goed moment voor ons om te stoppen.


Het financiële aspect van Studio Paper is voor ons nooit een motivatie geweest om te doen wat we deden, maar we kunnen niet ontkennen dat dit onderdeel is geweest van onze besluitvorming. Voornamelijk met als rede dat we niet in de nabije toekomst een Studio Paper zien waarin we voldoende financiële middelen hebben om onszelf vrij te spelen van ander werk, al dan niet parttime, om betaald voor Studio Paper aan de slag te gaan. Een investering waarvan we weten dat die wel nodig is om nog verder te groeien en het voor ons leefbaar te houden.


Al met al vormen vele kleine redenen samen een grote beslissing. Eentje die een tijdje in the making is en waar we nu het juiste moment voor hebben bereikt. We gaan langzamerhand richting de afsluiting werken, dat doen we met een lach en een traan, maar met veel rust over deze beslissing.


Hoe nu verder?

Onze laatste collectie, De Dagdroom Box, is begin september online gekomen. Hierna zal er geen nieuwe Studio Paper Box meer verschijnen. Wel zal onze webshop nog tot en met december online blijven. We zullen deze laatste maanden gebruiken om onze laatste voorraad te verkopen en alles op een mooie manier af te sluiten. Mocht je een abonnement hebben, zullen wij deze stopzetten en indien nodig geld terug overmaken als je je vooruit loopt op de betalingen.


Zo, het hoge woord is eruit! Mocht je nog vragen hebben, schroom dan niet om ons een mailtje of berichtje te sturen. We willen iedereen die ons de afgelopen drie jaar heeft gevolgd en gesteund onwijs bedanken, zonder jullie hadden wij deze ervaring moeten missen.


Heel veel liefs van Beau, Lena en Roos - Team Studio Paper
436 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page